Neler Yeni

Logitech DFGT Hala Alınır mı?

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Direksiyon seti almayı düşünüyorum normalde rampage alacaktım ancak biraz araştırdığımda herkes kalitesiz olduğunu söylüyor bende bu direksiyona yöneldim 5k fiyata 2. El almayı düşünüyorum hala alınır mı?

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Efe Taş
Direksiyon seti almayı düşünüyorum normalde rampage alacaktım ancak biraz araştırdığımda herkes kalitesiz olduğunu söylüyor bende bu direksiyona yöneldim 5k fiyata 2. El almayı düşünüyorum hala alınır mı?
g25 bakabilirsin - g27 2.el hocam

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
900 derece ve FFB'ye sahip olması sebebiyle hala alınır. Özellikle Rampage ile karşılaştırıyorsak kesinlikle alınır. Sadece fiyatı biraz fazla. Anladığım kadarıyla bulunduğun şehirden elden almak istiyorsun. Nerede oturuyorsun bilmiyorum ancak arama yaparken farklı kombinasyonları da dene. Mesela "driving force gt" şeklinde arattıysan "dfgt" yazan ilanları görememişsindir. Genelde çoğu kişi DFGT kısaltmasını kullandığı için o şekilde yazarsan daha fazla ilanı daha ucuza bulabilirsin. Bana göre bu setin ederi şu anda 3000-3500 TL olmalı ancak piyasaya bakılırsa 4000 TL bandına alınabiliyor.

Caudron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur TÜRK
Fiyat skalası noktasında hiç bilgim yok, fakat rampage, snopy gibi düşük bütçeli sistemler yerine kesinlikle bu ürün tercih edilmeli bence. Arcade ya da simulasyon oyunlarda gerçeğe en yakın performans alabileceğiniz minimum set DFGT şu an için. Tabii bulunabilirse temiz G25 - G27 daha memnun edecektir muhakkak fakat onların bütçenizi aştığını belirtmişsiniz. Ben yalnızca ETS 2 ve ATS'de direksiyon seti kullanıyorum ve yaklaşık 8 yıldır bu set ile sürüş yapmıştım. 1 ay kadar öncesinde yeni bir sisteme geçiş yaptım fakat birader hala daha DFGT'yi farklı oyunlar için kullanıyor. Özetle beni bu 2 oyun özelinde yıllardır hiç üzmedi ki ben de öğrencilik zamanında bütçem olmadığından 2.el almıştım bu konsolu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,066
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom