f710'unda kablolu versiyonu vardı amazonda aynı fiyataSürekli bağlantısı kopuyor diye 2 gün önce F310 aldım. Titreşimi yok ama en azından bağlantısı kopmuyor. Keşke 510 modeli tekrar satışa çıksa. Titreşimli ve kablolu...
F710da kablolu versiyon diye bir şey yok. Amazon altta seçenek yazmış kablolu diye ama oraya tıklarsan görürsün F310 modeli açılacak.f710'unda kablolu versiyonu vardı amazonda aynı fiyata
bende alacaktım vazgeçtim 2.el xbox 9. nesil aldım en iyisiSürekli bağlantısı kopuyor diye 2 gün önce F310 aldım. Titreşimi yok ama en azından bağlantısı kopmuyor. Keşke 510 modeli tekrar satışa çıksa. Titreşimli ve kablolu...
Garantisiz ürün almayı sevmiyorum.bende alacaktım vazgeçtim 2.el xbox 9. nesil aldım en iyisi
Kaça?bende alacaktım vazgeçtim 2.el xbox 9. nesil aldım en iyisi
martta 650 ye şuan 2. el 1kKaça?
logitech tipi de iyi değildi mecbur iyi olsun diye 2. el aldımGarantisiz ürün almayı sevmiyorum.
8 yıllık 2 adet F710 umda öyle bir sorun yok.Sürekli bağlantısı kopuyor diye 2 gün önce F310 aldım. Titreşimi yok ama en azından bağlantısı kopmuyor. Keşke 510 modeli tekrar satışa çıksa. Titreşimli ve kablolu...
Google'ye "F710 bağlantı sorunu" yazarsanız belki yüzlerce kişi bulursunuz.8 yıllık 2 adet F710 umda öyle bir sorun yok.
Hemen sorun cikiyormu yoksa bir süre sonrami çıkıyor hızlı belli oluyorsa Amazon reis sağolsun geri rahat gönderirizGoogle'ye "F710 bağlantı sorunu" yazarsanız belki yüzlerce kişi bulursunuz.