❌İndirim Bitti! Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Mavi 329 TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
Beyazi vardi sadece beyaz sistemin yaninda beyaz olsun diye alinir. Onun disinda agir, tutusu rahat degil, RGB isiklandirmasindaki renkleri kotu tum renkler beyaza kaciyor. 300tl tam ederi suan 1 lira fazla etmez

Scrool sorunu olduğu söylenmişti 3. senesinde şuanda sıkıntı çıkarmadı şansıma belkide çıkarmıyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farkı yok demek istiyor arkadaş, ki haklı. Ve, G Hub kadar gereksiz/bloat bir yazılım görmedim ayrıca.

13 yıllık sensör var üründe.
13 ne la okadar eskimi ya dia 1 kastım valoda bunla . 75hz monitör .

Scrool sorunu olduğu söylenmişti 3. senesinde şuanda sıkıntı çıkarmadı şansıma belkide çıkarmıyor .

13 ne la okadar eskimi ya dia 1 kastım valoda bunla . 75hz monitör .
Evet o kadar eski. Sende çıkarmadı diye ürün sorunsuz olmuyor tabii ki.

Takılma ve çift tıklama sorunları da çabası.

Farkı yok demek istiyor arkadaş, ki haklı. Ve, G Hub kadar gereksiz/bloat bir yazılım görmedim ayrıca.

13 yıllık sensör var üründe.
10$ civarlarında penta bilişim garantili + yazılım destekli + sağlam markalı farklı bir ürünle kıyaslansa sözüm olmayacaktı fakat gidip alakasız bi 50tl lik ürünle karşılaştırılması sizce mantıklı mı?

Tabii, telefoncularda satılan 50tl lik dandik mouselarda da logitech g hub desteği vardı zaten
Tek farki o zaten kullansaniz anlarsiniz. O yazilim ile zaten cok yapilmiyor o mouseda. tus atama. rgb ayari birde Dpi ayarlaniyor ki onu mouse uzerindan de yapabiliyorsun.

10$ civarlarında penta bilişim garantili + yazılım destekli + sağlam markalı farklı bir ürünle kıyaslansa sözüm olmayacaktı fakat gidip alakasız bi 50tl lik ürünle karşılaştırılması sizce mantıklı mı?
Logitech ve sağlam marka mı 🤣 . Bana bir tane sorunsuz düzgün ürününü gösterir misin :D

Geri