Neler Yeni

Logitech G Pro x vs Razer BlackShark V2

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Yaptığın ayarları söylermisin, hangi ayarları açıp giriyorsun veya foto atma şansın var mı? Meraktan soruyorum ayarları biliyorum, memnun kaldığınız ayarı merak ettim.
Hocam depremzedeyim bilgisayarım yanımda değil. Yaptığım ayarları bilmiyorum ama her yerden biraz biraz ayar topladım. Çok güzeldi.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hocam depremzedeyim bilgisayarım yanımda değil. Yaptığım ayarları bilmiyorum ama her yerden biraz biraz ayar topladım. Çok güzeldi.
Tamamdır teşekkürler. Geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarlar için atim eğer alırsan.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

El-Turco

80+ Bronze
Sanırım bu konu biraz beni ilgilendiriyor. Kablolu G pro x ve razer blackshark v2 pro kullanıyorum şu an

Mikrofon olarak g pro x kablolu blacksharka göre de daha iyi bir durumda bence. Video seslendirmeleri yapıyorum onun için g pro x kullanıyorum. Ses müzik deneyimi olarak g pro x çok iyi çok temiz ve ayarlar olarak blackshark a göre daha detaylı eq ayarlarına sahip.
Ses kasma anlamında blackshark v2 pro da daha temiz sesler aldım diyebilirim yani yön ve uzaklık tayini daha iyiydi.
G pro x kötü demiyorum ama doğru ayarları bulmak çok önemli. Açık bir kütüphanesi olduğu için doğru ayarı bulup kalmanızı öneririm

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Tamamdır teşekkürler. Geçmiş olsun

Ayarlar için atim eğer alırsan.

konu l'nk atsana kanka

El-Turco

80+ Bronze
Konfor olarak blackshark v2 pro çok iyi ses kesiyor ve çok hafif kablosuz olmasına rağmen
G pro x klasik logitech kulaklıklardaki kafa sıkma olayı var açılmıyor arkadaşlar :D
Pro x i deri padler blacksharkı kendi sünger padleri ile kullanıyorum pro x bir tık daha iyi ses kesiyor ama blackshark v2 asla kötü diyemem dışarıya ses verme olarak çok az ses veriyor ve dışarının sesini de az alıyorsunuz mic side tone kullanıyorum bu yüzden çok bağırmayayım diye

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Kral pro x de kullandım şu an blackshark var g pronun sadece mikrofonu daha iyiydi ses kasma konusunda bana göre razer fark atar kişisel tercih tabii ki

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,418