I'm GANDALF
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kral hangi oyunProfesyonel fps oyuncusuyum birçok kulaklığı denedim, ultra mükemmel bir şey. Thx özelliği başlı başına bir başyapıt.
kral hangi oyunProfesyonel fps oyuncusuyum birçok kulaklığı denedim, ultra mükemmel bir şey. Thx özelliği başlı başına bir başyapıt.
Valorant.kral hangi oyun![]()
Yaptığın ayarları söylermisin, hangi ayarları açıp giriyorsun veya foto atma şansın var mı? Meraktan soruyorum ayarları biliyorum, memnun kaldığınız ayarı merak ettim.Valorant.
Hocam depremzedeyim bilgisayarım yanımda değil. Yaptığım ayarları bilmiyorum ama her yerden biraz biraz ayar topladım. Çok güzeldi.Yaptığın ayarları söylermisin, hangi ayarları açıp giriyorsun veya foto atma şansın var mı? Meraktan soruyorum ayarları biliyorum, memnun kaldığınız ayarı merak ettim.
Tamamdır teşekkürler. Geçmiş olsunHocam depremzedeyim bilgisayarım yanımda değil. Yaptığım ayarları bilmiyorum ama her yerden biraz biraz ayar topladım. Çok güzeldi.
forum.donanimarsivi.com
konu l'nk atsana kankaKulaklığı aldığınızda arkadaşa alırsa yapması gerekenleri yani Tecrübeleriniz den bahseder misiniz arkadaşa ışık olsun.
Tamamdır teşekkürler. Geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlar için atim eğer alırsan.
R(A)ZER Blackshark V2 Ayarları
Öncelikle belirtmek istiyorum ki özellikle oyunlarda en iyi deneyimi alabilmek için kulaklığınızın sol tarafında bulunan ses ayar kısmından ses seviyesini ortada bırakmalısınız. Onun yanı sıra Razer Synapse'de yapacağımız ayarlara geçeceğiz. Not: Oyun oynarken en iyi deneyime sahip olabilmek...forum.donanimarsivi.com
konu l'nk atsana kanka
onu belirttim ancak g pro doğru ayarları bulmak önemliKral pro x de kullandım şu an blackshark var g pronun sadece mikrofonu daha iyiydi ses kasma konusunda bana göre razer fark atar kişisel tercih tabii ki
Hangi ayarlarla kullanıyorsunBu arada alıyorsan indirime girmiş biraz![]()
RAZER Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu KulaklıÄı Siyah
Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu KulaklıÄı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr