Logitech G Pro x vs Razer BlackShark V2

Yaptığın ayarları söylermisin, hangi ayarları açıp giriyorsun veya foto atma şansın var mı? Meraktan soruyorum ayarları biliyorum, memnun kaldığınız ayarı merak ettim.
Hocam depremzedeyim bilgisayarım yanımda değil. Yaptığım ayarları bilmiyorum ama her yerden biraz biraz ayar topladım. Çok güzeldi.

Hocam depremzedeyim bilgisayarım yanımda değil. Yaptığım ayarları bilmiyorum ama her yerden biraz biraz ayar topladım. Çok güzeldi.
Tamamdır teşekkürler. Geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlar için atim eğer alırsan.

Sanırım bu konu biraz beni ilgilendiriyor. Kablolu G pro x ve razer blackshark v2 pro kullanıyorum şu an

Mikrofon olarak g pro x kablolu blacksharka göre de daha iyi bir durumda bence. Video seslendirmeleri yapıyorum onun için g pro x kullanıyorum. Ses müzik deneyimi olarak g pro x çok iyi çok temiz ve ayarlar olarak blackshark a göre daha detaylı eq ayarlarına sahip.
Ses kasma anlamında blackshark v2 pro da daha temiz sesler aldım diyebilirim yani yön ve uzaklık tayini daha iyiydi.
G pro x kötü demiyorum ama doğru ayarları bulmak çok önemli. Açık bir kütüphanesi olduğu için doğru ayarı bulup kalmanızı öneririm

Tamamdır teşekkürler. Geçmiş olsun

Ayarlar için atim eğer alırsan.

konu l'nk atsana kanka

Konfor olarak blackshark v2 pro çok iyi ses kesiyor ve çok hafif kablosuz olmasına rağmen
G pro x klasik logitech kulaklıklardaki kafa sıkma olayı var açılmıyor arkadaşlar :D
Pro x i deri padler blacksharkı kendi sünger padleri ile kullanıyorum pro x bir tık daha iyi ses kesiyor ama blackshark v2 asla kötü diyemem dışarıya ses verme olarak çok az ses veriyor ve dışarının sesini de az alıyorsunuz mic side tone kullanıyorum bu yüzden çok bağırmayayım diye

Kral pro x de kullandım şu an blackshark var g pronun sadece mikrofonu daha iyiydi ses kasma konusunda bana göre razer fark atar kişisel tercih tabii ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri