Logitech g pro x yardım

PGE-Burak

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhaba dostlar Logitech pro x kullanıyorum kablolu modeli yani. Fakat mikrofon ve oyunlarda ses seviyesi beni tatmin etmiyor şu şekilde

*mikrofon sanki Afif cansız çıkarıyor sesimi
*Oyunlarda ise ses kasamiyorum o sesi ayırt edemiyorum
Logitech g hub da ayarını bilen varmıdır yada hazır bu ayar var bunu kullan dediğiniz bir ayar varmıdır ? Şimdiden teşekkürler

daha önce gamepower kizaru James Donkey 710 kullandım sesleri gayet ayırt edebiliyor idim.

Merhaba dostlar Logitech pro x kullanıyorum kablolu modeli yani. Fakat mikrofon ve oyunlarda ses seviyesi beni tatmin etmiyor şu şekilde

Logitech g hub da ayarını bilen varmıdır yada hazır bu ayar var bunu kullan dediğiniz bir ayar varmıdır ? Şimdiden teşekkürler

daha önce gamepower kizaru James Donkey 710 kullandım sesleri gayet ayırt edebiliyor idim.
Hatayı çözdün mü ne durumdasın

Son düzenleme:

Çözemediysen sana yardımcı olabilirim

Not : Hala bu sorunu yaşıyorum reis bu yanıtı görünce el atarsan sevinirim.
Sesim temiz çıkmıyor demişsin, sesini nereden kontrol ettin?

DTX açık mı?

En güzel mikrofon ayarını atacağım fakat sesinizi kendiniz değil arkadaşlarınıza sorarak test etmenizi isteyeceğim. Onun dışında oyun içi ses profilide atabilirim.

umarım yine tam bir yıl sonra cevap vermezsiniz

Hiçbir ayar yapmadan hub yüklemeden kullanıyorum. Sesim gayet güzel gidiyor ve oyunlarda da çok net ses kasılıyor. Warzone ve r6 oynuyorum ikisinde de gayet net kasılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,280
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri