Neler Yeni

Logitech G27 encoder sorunu

LuckySs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Arda Bozo
Arkadaşlar bu encoder sorunu ne lütfen bilen yazsın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Aykut
Direksiyonun içinde sol motorda siyah bir kapak var onun içinde bulunuyor
siyah plastik minik bir parça
Logitech bu parçayı plastikten yaptığı için bir süre sonra kırılıyor ya da çatlıyor ve okuyucunun düzgün okumamasına sebep oluyor.
Sıkıntının belirtisi ise şöyle oluyor
ilk oyuna girişinizde bir sıkıntı olmuyor fakat bir süre sonra direksiyon kendini kalibre edemediği için merkezi kayıyor
örneğin g27 90 derece sağa dönük iken oyunda düz oluyor.
çözümü değişim fakat parçayı bulması sıkıntı
plastiğin tekrar kırılma ihtimali var
logitech gruplarında özel olarak bu parçayı imal edenler var pirinçten.Onlardan aldım ben.
hem kırılma sıkıntısı olmayacak hem de sapasağlam çalışıyor şu anlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed salih olgun
Direksiyonun içinde sol motorda siyah bir kapak var onun içinde bulunuyor
siyah plastik minik bir parça
Logitech bu parçayı plastikten yaptığı için bir süre sonra kırılıyor ya da çatlıyor ve okuyucunun düzgün okumamasına sebep oluyor.
Sıkıntının belirtisi ise şöyle oluyor
ilk oyuna girişinizde bir sıkıntı olmuyor fakat bir süre sonra direksiyon kendini kalibre edemediği için merkezi kayıyor
örneğin g27 90 derece sağa dönük iken oyunda düz oluyor.
çözümü değişim fakat parçayı bulması sıkıntı
plastiğin tekrar kırılma ihtimali var
logitech gruplarında özel olarak bu parçayı imal edenler var pirinçten.Onlardan aldım ben.
hem kırılma sıkıntısı olmayacak hem de sapasağlam çalışıyor şu anlık.
Hocam bu parçayı bulabileceğim bir yer varmı 3 aydır çözüm arıyorum 3d yazıcıdan bastırdım olmadı encoderı cıkarıp yapıştırdım olmadı dediğiniz sitenin linkini atarmısınız rica etsem

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim can Namdar
Hocam bu parçayı bulabileceğim bir yer varmı 3 aydır çözüm arıyorum 3d yazıcıdan bastırdım olmadı encoderı cıkarıp yapıştırdım olmadı dediğiniz sitenin linkini atarmısınız rica etsem
sahibindende satılıyordu bi ara hala satılıyormu bilmem. bende 60 delikli versiyonundan var. Sarı pirinç malzemeden, eğer sizinkide 60lıksa yardımcı olurum.

Top Bottom