Neler Yeni

Logitech G29 Parasına Değer mi?

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet ERÇİN
şu anda 12500tl 2700tl de shifteri var alınır mı? bilmiyorum yeni bir sistem aldım çok kararsız kaldım parasına değermi değmezmi ? şimdiden teşekkürler

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
shifter kalitesiz direksiyon dişli sistemi var çok ses yapıyor

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
O fiyat bandında rakipsiz olduğu için fiyatını hak ediyor diyebiliriz. Çünkü fiyatını hak etmiyor desek o bütçede önerilebilecek 3 pedallı+vitesli bu kalitede bir set yok. Aslında burada önemli olan G29 fiyatını hak ediyor mu diye düşünmek değil, herhangi bir direksiyon setine bu parayı vermem benim için mantıklı mı diye düşünmek. Bu noktada da bu seti ne kadar kullanacağına bakmak lazım. 2 hafta kullanıp dolabın üstüne kaldıracaksan tabi ki fiyatını hak etmemiş olur. Ancak alıp yıllarca kullanacaksan fiyatını hak etmiş olur. Ancak elbette bunu kullanmadan bilemezsin. Dolayısıyla benim önerim ikinci ele yönelmek olur. Çünkü yeni alınan setleri hemen hemen yarı fiyatına ilana koyuyorlar. Bu sayede alıp kısa sürede sıkılsan bile satarken zarar etmezsin çünkü zaten ikinci el fiyatından almıştın. Aynı fiyata tekrardan sattığında bir zararın olmaz. Ama sıfır alıp kısa sürede sıkılıp satmaya kalkarsan büyük oranda sıkılırsın çünkü direksiyon seti piyasasında ikinci el fiyatları bir hayli düşük.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Uzun süre kullandım eğer profesyonel şekilde oynamayacak isen ets 2 yada chill şekilde asetto corsa oynayacak isen kesinlikle değer. Bu fiyat bandında değer ama dezavantajlarını söylemem gerekirse direksiyon fbb'si çok iyi değil ve dişli sistemi olduğu için titreşimlerde çok fazla ses çıkarıyor ve rahatsız edici bir süreç alıyor belli bir saatten sonra.
Eğer prof bir şekilde takılcam der isen kesinlikle alma çok hızlı ısındığı için içinde ki dişliler bir saatten sonra zarar görüyor.
İkinci ellerine yönelebilirsin biraz araştırma yap 1-2 aylık sistemleri yarı fiyatlarına satıyorlar.
Ama dediğim gibi ets 2 yada chill şekilde oynayacak isen alınır

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O fiyat bandında rakipsiz olduğu için fiyatını hak ediyor diyebiliriz. Çünkü fiyatını hak etmiyor desek o bütçede önerilebilecek 3 pedallı+vitesli bu kalitede bir set yok. Aslında burada önemli olan G29 fiyatını hak ediyor mu diye düşünmek değil, herhangi bir direksiyon setine bu parayı vermem benim için mantıklı mı diye düşünmek. Bu noktada da bu seti ne kadar kullanacağına bakmak lazım. 2 hafta kullanıp dolabın üstüne kaldıracaksan tabi ki fiyatını hak etmemiş olur. Ancak alıp yıllarca kullanacaksan fiyatını hak etmiş olur. Ancak elbette bunu kullanmadan bilemezsin. Dolayısıyla benim önerim ikinci ele yönelmek olur. Çünkü yeni alınan setleri hemen hemen yarı fiyatına ilana koyuyorlar. Bu sayede alıp kısa sürede sıkılsan bile satarken zarar etmezsin çünkü zaten ikinci el fiyatından almıştın. Aynı fiyata tekrardan sattığında bir zararın olmaz. Ama sıfır alıp kısa sürede sıkılıp satmaya kalkarsan büyük oranda sıkılırsın çünkü direksiyon seti piyasasında ikinci el fiyatları bir hayli düşük.
Kesinikle katılıyorum. İlk direksiyon setiniz ise ve üst düzey bir set almıyorsanız sıfır direksiyon seti alınmaz bence. İkinci elde çok fazla ilan var sebebi insanların hevesinin çabuk kaçması. Hevesim kaçmaz vs. desen bile hiç belli olmaz çok temiz ikinci eller var sıfır gibi az kullanılmış, en azından biraz daha az para vermiş olursun hevesin kaçarsa daha az pişmanlık yaşarsın ama hevesin kaçmasa da sorun olmaz kullanırsın mis gibi.

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet ERÇİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim amacım asettoda akşamları 2 yanlıyım ets gireyim arkadaşlarla profosyonel düşünmüyorum sadece çok bi para vermek istemiyorum
bu v902 shiftirli nasıl varmı bilginiz

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
benim amacım asettoda akşamları 2 yanlıyım ets gireyim arkadaşlarla profosyonel düşünmüyorum sadece çok bi para vermek istemiyorum
bu v902 shiftirli nasıl varmı bilginiz
v902 daha'da kötü. Eliniz alıştıktan sonra asetto'da yanlarsınız ama fbb'si çok başaralı olmadığı için çok zevk alacağınızı düşünmüyorum (en azından ben almıyordum) ets için alınır. 2. el bakmakta fayda var

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet ERÇİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam uyguna asettoda yanlayabileceğim fbb si iyi olan bir direksiyon seti önerebilir misiniz çok karıştırmayalım 1 tane alayım olmadı bi çaresine bakaraız

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
hocam uyguna asettoda yanlayabileceğim fbb si iyi olan bir direksiyon seti önerebilir misiniz çok karıştırmayalım 1 tane alayım olmadı bi çaresine bakaraız
şuan asetto'da zevk almak için t300rs gt diyebilirim. Oda çok uygun değil açıkcası. Belki şuan mideniz bulanmış olabilir kötü yorumlardan kaynaklı ikinci el temiz bi g29 alın hocam keyfinizi çıkarttın çünkü o bütçelere başka direksiyon seti yok ne yazık ki

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet ERÇİN
şuan asetto'da zevk almak için t300rs gt diyebilirim. Oda çok uygun değil açıkcası. Belki şuan mideniz bulanmış olabilir kötü yorumlardan kaynaklı ikinci el temiz bi g29 alın hocam keyfinizi çıkarttın çünkü o bütçelere başka direksiyon seti yok ne yazık ki
sizide yoruyorum kusura bakmada şuana kadar tüm elektironik eşyalarımı sıfır olarak aldım 2.el bir şey almadım süreç nasıl ilerliyor direksiyon setinde sıkıntılı bir yeri olduğunu nerden alayabilkirim

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
sizide yoruyorum kusura bakmada şuana kadar tüm elektironik eşyalarımı sıfır olarak aldım 2.el bir şey almadım süreç nasıl ilerliyor direksiyon setinde sıkıntılı bir yeri olduğunu nerden alayabilkirim
Estafurullah hocam. Genel olarak 1-2 aylık cihaz bulabilirseniz satıcıdan rica edin bi forceback'ine bakın tekleme vs var mı shifter'ını kontrol edin vites geçisinde takılma vs var mı diye ama 1-2 aylık cihazlarda genel olarak insanlar 1-2 kere kullanıyor hevesi kaçtığı için satıyorlar

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet ERÇİN
Estafurullah hocam. Genel olarak 1-2 aylık cihaz bulabilirseniz satıcıdan rica edin bi forceback'ine bakın tekleme vs var mı shifter'ını kontrol edin vites geçisinde takılma vs var mı diye ama 1-2 aylık cihazlarda genel olarak insanlar 1-2 kere kullanıyor hevesi kaçtığı için satıyorlar
teşşekkür ederim başkan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,008
Üyeler
161,376
Son üye
eşşektuccari55
Top Bottom