Logitech POP Keys Beyaz Gri Kablosuz Mekanik K - PttAVM.com - 2025
Logitech POP Keys Beyaz Gri Kablosuz Mekanik Klavye Türkçe Q - 2025
pttavm.com
Daktilo teması hoşuma gittiği için birde brown switch olunca aklımdaydı klavye. Aynı fiyata daha iyileri var ama gayet iyi klavye. Piyasada 2200’den aşağıya bulmak zor hele bu renk 2500’den aşağıda çok yok.bu klayeye pahalı
Daha önce böyle bir şey kullandınız mı? Kullanmayıp hevesle aldıysanız bu tuşları kullanmak klavye kullanmak gibi değil. Daktilo sevdanız ve tecrübeniz varsa daktilo gibi üstten basmalı kullanabilirsiniz normal klavye gibi kullanırsanız elinizi wasd ye atsanız bile karıştırırsınızBen sipariş ettim. Kargosuda bedava.Logitech POP Keys Beyaz Gri Kablosuz Mekanik K - PttAVM.com - 2025
Logitech POP Keys Beyaz Gri Kablosuz Mekanik Klavye Türkçe Q - 2025pttavm.com
Çok dandik bi klavye hissiyatı felan berbat vatanda denemiştim bence iade et memnun kalcağını sanmamBen sipariş ettim. Kargosuda bedava.Logitech POP Keys Beyaz Gri Kablosuz Mekanik K - PttAVM.com - 2025
Benim serçe parmağım ağırmadığı sürece her türlü klavyede oyun oynayabilirim. Zaten ilerde başka bir klavye daha alıcak bütçem var.Daha önce böyle bir şey kullandınız mı? Kullanmayıp hevesle aldıysanız bu tuşları kullanmak klavye kullanmak gibi değil. Daktilo sevdanız ve tecrübeniz varsa daktilo gibi üstten basmalı kullanabilirsiniz normal klavye gibi kullanırsanız elinizi wasd ye atsanız bile karıştırırsınız
Kendim denedim gayet hoştu aslında.Çok dandik bi klavye hissiyatı felan berbat vatanda denemiştim bence iade et memnun kalcağını sanmam
Kaliteli klavye denememişsin o zamanBenim serçe parmağım ağırmadığı sürece her türlü klavyede oyun oynayabilirim. Zaten ilerde başka bir klavye daha alıcak bütçem var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendim denedim gayet hoştu aslında.
Çok tatlı klavye ya.Ben sipariş ettim. Kargosuda bedava.Logitech POP Keys Beyaz Gri Kablosuz Mekanik K - PttAVM.com - 2025
alternatif olarak daha ucuza everest var;Ben sipariş ettim. Kargosuda bedava.Logitech POP Keys Beyaz Gri Kablosuz Mekanik K - PttAVM.com - 2025
Millet abartıyor.Kullanımı o kadar mı kötü ona göre sipariş edicem