Tre-x
80+ Silver
Ücretli mi ücretsiz mi nasıl alacağım daha önce hiç almadımPrime Gaming'den. 31 Martta sıfırlanıyor geri. o yüzden al bugün ya da yarın bence.
Ücretli mi ücretsiz mi nasıl alacağım daha önce hiç almadımPrime Gaming'den. 31 Martta sıfırlanıyor geri. o yüzden al bugün ya da yarın bence.
Ücretli.Ücretli mi ücretsiz mi nasıl alacağım daha önce hiç almadım
Ücretliyse gerek yok çok fark ettiriyor mu seviye kasmayaÜcretli.
8-9tl gibi bir ücreti var sanırım.
tabii ki xp boost veriyor.Ücretliyse gerek yok çok fark ettiriyor mu seviye kasmaya
2 kat xp geliyor 30 gün boyunca + 650 rp + 3 şampiyon kristali + destansı kostüm veriyor.Ücretliyse gerek yok çok fark ettiriyor mu seviye kasmaya
31 Mart son dedin ya knk bir daha ne zaman gelir ve aynı fiyat olur mu sizcetabii ki xp boost veriyor.
650RP birde 1 destansı kostum veriyor.
8-9TL gibi bir ücreti varken niye almıyorsunki?
Alıntıyı görüntüle
2 kat xp geliyor 30 gün boyunca + 650 rp + 3 şampiyon kristali + destansı kostüm veriyor.
Olur hocam bayadır bu fiyatta.31 Mart son dedin ya knk bir daha ne zaman gelir ve aynı fiyat olur mu sizce
Kanka Arkadaşlarım benden düşük elo ben şuan dia yım onlar silver okul arkadaşlarım, bende sıfırdan zorlasam nereye çıkarım diye düşündüm ondan yeni hesap açtımneden lwl kasmak istiyorsun ki bi getirisi yok
30'a level kasmak çok sıkıcı. ben 3-4 ayda anca kastımKanka Arkadaşlarım benden düşük elo ben şuan dia yım onlar silver okul arkadaşlarım, bende sıfırdan zorlasam nereye çıkarım diye düşündüm ondan yeni hesap açtım
Xp takviyesi al ve botlarla maç atatsoru başlıkta