Neler Yeni

LoL'de oyun bittikten sonra honor verme ekranında istemci kasıyor.

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi oyun sonu honor ekranına geldiğimiz zaman birkaç saniyelik bir kasma/donma problemi yaşıyordum. Daha sonra istemci ayarlarında tasarruf modu açıp arka plan efektlerini devre dışı bıraktım. Bunu yaptıktan sonra bariz bir şekilde donma süresi yok denecek kadar aza düştü ama PC özelliklerim iyi olmasına rağmen bunu yaşamak bana saçma geldi. AMD RX 6700 XT ekran kartı, M2 500GB SSD, 16GB RAM ve Ryzen 5 5600 işlemcim var.

1742158397064.png

forumda : riot games/oyunları sorunu diye başlık açılması gerek :kekw:
hocam yine bozmuşlardır oyunu merak etmeyin bende direkt honor ekranı gelmiyor çık gir yapmam gerekiyor her maçtan sonra 1-2 haftadır böyle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Evet oyunları kısmını biraz salla pati yapmışlar. Her her ne kadar kullanıcıları tarafından en acımasız eleştirilere maruz kalıp binlerce oyuncu kaybetseler de ve her ne kadar saçma herolar ve saçma hasarlar olsa da hala en iyi oyunlardan birisi LoL. Bende senin yaşadığın problem yok. Dediğim gibi 2-3 saniyelik bir donma oluyordu onu da istemci ayarlarından 1 saniye belki daha aşağısına çektim. Ama tamamen kaybedemedim.

Evet oyunları kısmını biraz salla pati yapmışlar. Her her ne kadar kullanıcıları tarafından en acımasız eleştirilere maruz kalıp binlerce oyuncu kaybetseler de ve her ne kadar saçma herolar ve saçma hasarlar olsa da hala en iyi oyunlardan birisi LoL. Bende senin yaşadığın problem yok. Dediğim gibi 2-3 saniyelik bir donma oluyordu onu da istemci ayarlarından 1 saniye belki daha aşağısına çektim. Ama tamamen kaybedemedim.
oynarken en çok keyif aldığım moba oyunudur kendisi ama son 4-5 yılda çıkardıkları şampiyonlara bakınca eski dengeleme ve tasarım ekibini özlüyor insan volibear reworkü kusursuzdu fidlestick reworkü kusursuzdu yeni gelen şampiyonlar harikaydı ben ornn dan sonra gelen herhangi bir şampiyona ısınamadım yetenek kitleri çok ucube kaçıyordu mesela ambessa 3 yaşında çocuk mu tasarlamış bu karakteri bir dövüşçü karaktere bu kadar uçma kaçma vermek :D ilginç.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,353
Üyeler
173,358
Son üye
0kilometre
Geri