M2 SSD Önerisi | Gigabyte B450M S2H V2

Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.

pny xlrb 500gb nvme
ben aldım kullanıyorum memnunum
500gb nasıl yani şuan oyunlar benim hdd ve büyük haritalı oyunları açarken ilk başta çok drop giriyor bütün haritanın yüklenmesi uzun zaman alıyo ssd ye geçicem inşallah da 500gb yeterli mi mesela steam pubg sonra forza 5 vs

500gb nasıl yani şuan oyunlar benim hdd ve büyük haritalı oyunları açarken ilk başta çok drop giriyor bütün haritanın yüklenmesi uzun zaman alıyo ssd ye geçicem inşallah da 500gb yeterli mi mesela steam PUBG sonra forza 5 vs
hocam yetede bilir yetmeyede bilir fakat bütçe belirli bu fiyata en iyi fp budur

500gb nasıl yani şuan oyunlar benim hdd ve büyük haritalı oyunları açarken ilk başta çok drop giriyor bütün haritanın yüklenmesi uzun zaman alıyo ssd ye geçicem inşallah da 500gb yeterli mi mesela steam PUBG sonra forza 5 vs
GB depolamadır hız ile alakası yoktur.

Okuma, yazma hızları SSD'lerin hızını belirler.

GB depolamadır hız ile alakası yoktur.

Okuma, yazma hızları SSD'lerin hızını belirler.
biliyorum zaten bunları niye yazdın ki :D
zaten ssdm var ama 120gb yetmiyor o yüzden 500gb ı sordum bi pubg ssd de hdd y le çok fark var

Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.
300 Lira fazla verip sakın p5 almayın aynı sıralamadalar değmez verdiğiniz paraya. CS3030 en iyi tercih

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...t-c-m-2-pci-express-3-0-fiyati,448311450.html bu yeter fazla para harcamıyım dersem ama biraz daha para harcadım dersen bunlarda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri