Buna bakabilirsin.
![]()
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede daha iyi bir seçenek bulamazsın.Teşekkürler aklımda tutayım diğer seçenekler ile değerlendiririm
( @Emirhandkee , @Ayrton ) Söylenilene göre bu konuda bilgiliymişsiniz yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum![]()
Bana beko derler hocamın önerdiği ürün iyi ürün.( @Emirhandkee , @Ayrton ) Söylenilene göre bu konuda bilgiliymişsiniz yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum![]()
Kioxia Exceria kronik sorunlu bir model.@HP Kullanıcısı neden üzgün attın ki ?
Yok öyle bir şey, insanlara saçma sapan yanlış bilgiler vermeyin. Kioxia Exceria'nın SATA modeli kronik sorunlu. NVMe modelinde hiçbir problem yok.Kioxia Exceria kronik sorunlu bir model.
Ezbercinin teki işte, ne olacak. Duymuş bi' Kioxia Exceria kronik sorunlu diye, her ürününü kronik sorunlu sanıyor. Kastettiği model SATA olan, NVMe olanda bir sorun yok.@HP Kullanıcısı neden üzgün attın ki ?
Yok öyle bir şey, insanlara saçma sapan yanlış bilgiler vermeyin. Kioxia Exceria'nın SATA modeli kronik sorunlu. NVMe modelinde hiçbir problem yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ezbercinin teki işte, ne olacak. Duymuş bi' Kioxia Exceria kronik sorunlu diye, her ürününü kronik sorunlu sanıyor. Kastettiği model SATA olan, NVMe olanda bir sorun yok.
Geçenlerde farklı bir forumda Sandisk SSD Plus'ın kronik sorunlu ezberciliğini yapan birisi Sandisk USB bellek alınır mı diye soran adamın konusuna gelip birisi kronik sorunlu yazmıştı. Düşün yani, birbirinden tamamen alakasız 2 ürünBu tipler insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Oysa önce kendileri doğruyu öğrenmeli.
Bilmediğin konuya mesaj yazmayacaksın o zaman. Ahlaksızlıkla alakası yok, bilen insana saygısızlık yapıyorsun; ben de cevabını veriyorum.Kardeşim NVMe'de kronik sorunlu olmadığını bilmiyordum neden ahlaksızlık yapıyorsun burası forum farkında isen.
Ezbercinin tekimişim hayırdır? Ezbercinin teki isem ne yapacaksın?
Bu konunun takibinden çıkıyorum
Her zaman Samsung öneriyorum
Haydi görüşürüz...
Bilmediğin konularda sus lütfen. Yok Samsungmuş bilmemneymiş. Gidip Samsung alırsın daha iyisi daha ucuzdur. Senin gibilere şükür etmeli ismi büyütülmüş firmalar. Senin sayende bedava para kazanıyorlar.Kioxia Exceria kronik sorunlu bir model.