Neler Yeni

Yardım M2 Ssd Önerisi lazım :)

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Bütçe
600
MSI Laptop için bir M2 Ssd almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna bakabilirsin.

Teşekkürler aklımda tutayım diğer seçenekler ile değerlendiririm :)

( @Emirhandkee , @Ayrton ) Söylenilene göre bu konuda bilgiliymişsiniz yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum :)

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Öncelikle Laptopun M.2 nvme ssd desteklediğinden emin misin açıp kontrol ettin mi ? Destekliyorsa da hangi boyutları destekliyor. Bunları iyice kontrol et.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kioxia Exceria kronik sorunlu bir model.
Yok öyle bir şey, insanlara saçma sapan yanlış bilgiler vermeyin. Kioxia Exceria'nın SATA modeli kronik sorunlu. NVMe modelinde hiçbir problem yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ezbercinin teki işte, ne olacak. Duymuş bi' Kioxia Exceria kronik sorunlu diye, her ürününü kronik sorunlu sanıyor. Kastettiği model SATA olan, NVMe olanda bir sorun yok.

Geçenlerde farklı bir forumda Sandisk SSD Plus'ın kronik sorunlu ezberciliğini yapan birisi Sandisk USB bellek alınır mı diye soran adamın konusuna gelip birisi kronik sorunlu yazmıştı. Düşün yani, birbirinden tamamen alakasız 2 ürün :D Bu tipler insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Oysa önce kendileri doğruyu öğrenmeli.

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Yok öyle bir şey, insanlara saçma sapan yanlış bilgiler vermeyin. Kioxia Exceria'nın SATA modeli kronik sorunlu. NVMe modelinde hiçbir problem yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ezbercinin teki işte, ne olacak. Duymuş bi' Kioxia Exceria kronik sorunlu diye, her ürününü kronik sorunlu sanıyor. Kastettiği model SATA olan, NVMe olanda bir sorun yok.

Geçenlerde farklı bir forumda Sandisk SSD Plus'ın kronik sorunlu ezberciliğini yapan birisi Sandisk USB bellek alınır mı diye soran adamın konusuna gelip birisi kronik sorunlu yazmıştı. Düşün yani, birbirinden tamamen alakasız 2 ürün :D Bu tipler insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Oysa önce kendileri doğruyu öğrenmeli.

Kardeşim NVMe'de kronik sorunlu olmadığını bilmiyordum neden ahlaksızlık yapıyorsun burası forum farkında isen.

Ezbercinin tekimişim hayırdır? Ezbercinin teki isem ne yapacaksın?

Bu konunun takibinden çıkıyorum
Her zaman Samsung öneriyorum

Haydi görüşürüz...

Son düzenleme:

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kardeşim NVMe'de kronik sorunlu olmadığını bilmiyordum neden ahlaksızlık yapıyorsun burası forum farkında isen.

Ezbercinin tekimişim hayırdır? Ezbercinin teki isem ne yapacaksın?

Bu konunun takibinden çıkıyorum
Her zaman Samsung öneriyorum

Haydi görüşürüz...
Bilmediğin konuya mesaj yazmayacaksın o zaman. Ahlaksızlıkla alakası yok, bilen insana saygısızlık yapıyorsun; ben de cevabını veriyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kioxia Exceria kronik sorunlu bir model.
Bilmediğin konularda sus lütfen. Yok Samsungmuş bilmemneymiş. Gidip Samsung alırsın daha iyisi daha ucuzdur. Senin gibilere şükür etmeli ismi büyütülmüş firmalar. Senin sayende bedava para kazanıyorlar.

Bir de gitmiş HDD-SSD konularına etiketleyin yazmış. 😆

Top Bottom