Kanka arkadaş demiş ki slotlar dolu yer yok.Alfais 4390 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X16 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4390 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X16 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu işini görür.
Hocam şuan m2 slotunuzda ne takılı ne kullanıyorsunuz?1tb ssd almak istiyorum fakat m2 slotum dolu pci express girişide dolu kasada sata ssd mi alayım yoksa m2 alıp bi çözümmü bulayım çözümlerinizi yazarsanız sevinirim
Kanka arkadaş demiş ki slotlar dolu yer yok.
Post automatically merged:
Hocam şuan m2 slotunuzda ne takılı ne kullanıyorsunuz?
Pci express dönüştürücü hocam. Ne olduğunu biliyorum arkadaşımız demiş ki "Pci express dönüştürücü alamam slotum dolu ne yapabilirim." Bende sizin ısrarla pci express dönüştürücü atmanızı size söyledim bu kadar.Bunun ne olduğunu biliyor musun da sen hocam?
512gb adata ssdKanka arkadaş demiş ki slotlar dolu yer yok.
Post automatically merged:
Hocam şuan m2 slotunuzda ne takılı ne kullanıyorsunuz?
Hocam yapabilirim diyorsanız eski m2 yi satıp 1tb alın ama uğraşamam diyorsanız sata ssd alın derim.maalesef
maalesefsata 1 tb al geç 500 okusun ne olcak
sata alıyorum o zaman teşekkürlerHocam yapabilirim diyorsanız eski m2 yi satıp 1tb alın ama uğraşamam diyorsanız sata ssd alın derim.