M4 Macbook Air Alınır mı?

evde 15 pro max , ipad pro m2 , samsung galaxy tab s10 plus ve samsung s23 var. yani kiyaslayaca cok urunum var merak etme lutfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insanlari yanlis bilgilendirip durmayin. 60hz apple her turlu 120hz android den kotu. bir markayi savunmak icin teknoloji ve bilime ters yazilar yaziyorsunuz

daha iyi bir cihaz yok. satin al lutfen
ekranın sunduğu maksimum hz ile senin cihazı kullanırken arayüzde gezerken aldıgın fps değeri aynı olmak zorunda değil ki öyle olmuyor özellikle bilgisayar gibi ürünlerde . + olarak m4 performansını alabileceğin 36 40 k aralıgında böyle ekrana sahip bir cihaz yok apple gömücem diye i5 12 13 nesillerle kıyaslıyosunuz

o fiyata yakın cihazların cogunda ultra 5 125 var ikisinin performans terstlerine karşılaştırmalara bakarsınız

Hayır anlamadığım hertz de marka mı seçiyor. Yok ondaki ile bundaki arasında eşittir vs:) 1 iPhone hertzi = 2 Samsung hertzi. Bu kurda güncelleniyor mu hocam arada (Not: iphone 13 kullanıcısıyım.)

60hz IPS ekran olmasini gectim , sogutmasi bile yok air serisi macbooklarin. oyun oynamayi denemeyi birak , ana sayfasi acilmaz oyunun. Hem 60hz hem 8gb ramli bir urunde yazilim , tasarim vs yapman da imkansiz. Ama acikcasi almani oneririm. Bazen alip denemek daha iyi bir hayat dersi oluyor
Şunu atlıyorsun sen hiç 8 gb ramli bir m seri işlemcili macbook kullanmamışsın. Mac win gibi ram sömüren bir şey değil kapalı sistem olması ve var olan uygulamaların macos optimizesi nedeniyle çok az ram ile çok iş yapabiliyor silikon mimarisi sayesinde serin kalıyor "PC muh" değil kullanıcı olarak yorum yapmak daha mantıklı. Arkadaş için en uygunu mac olduğunu düşünüyorum çünkü hızlı ve uzun ömürlü bir yerden bir yere gidince pc aç kapa derdi olmayacak ağırlık yok veya saçma sapan performans kayıplarıda evet uygulama alternatifi az ama win üzerinde kullanılan çoğu uygulama mac üzerindede var hala 60 hz de takılı kalmışsın. Herhangi bir kod yazarken vs buna ihtiyacı yok. Animasyon vs vs demişsin ama animasyon için zaten halen standart 60 hz üzerinden 120 hz olsa bile 60 hz işleyecek o nedenle gereksiz bir detay. Panel kalitesi ise oledle yarışacak kadar iyi cam gibi.

Benim önerim max alman olur dostum 2. El kgf olanlarada bakabilirsin.

ekranın sunduğu maksimum hz ile senin cihazı kullanırken arayüzde gezerken aldıgın fps değeri aynı olmak zorunda değil ki öyle olmuyor özellikle bilgisayar gibi ürünlerde . + olarak m4 performansını alabileceğin 36 40 k aralıgında böyle ekrana sahip bir cihaz yok apple gömücem diye i5 12 13 nesillerle kıyaslıyosunuz

o fiyata yakın cihazların cogunda ultra 5 125 var ikisinin performans terstlerine karşılaştırmalara bakarsınız
o dedigin windows cihazlar zaten m4 yaninda cop. ben onlari asla ovmem. benim dedigim acikcasi biraz daha para katip daha iyi bir urun almasi ama bu cihazlar arasinda bu butce ile sececek ise zaten daha fazla yorum yapmama gerek yok. macbook air m4 >>>> ekran kartsiz herhangi bir laptop AMD Ryzen™ AI MAX+ 395 islemciye sahip olmadigi surece

o dedigin windows cihazlar zaten m4 yaninda cop. ben onlari asla ovmem. benim dedigim acikcasi biraz daha para katip daha iyi bir urun almasi ama bu cihazlar arasinda bu butce ile sececek ise zaten daha fazla yorum yapmama gerek yok. macbook air m4 >>>> ekran kartsiz herhangi bir laptop AMD Ryzen™ AI MAX+ 395 islemciye sahip olmadigi surece
biraz daha ekleme kısmı prosunu almaya kalksa yüzde 50 daha fazla ödemesi demek, kendi söylediği kullanıma göre m4 air gayet yeterli tam zamanlı render vb profosyonel işler için kullanıcaksa zaten airin yanından geçmemesi gerekiyor

Ceon arkadaşımız buradaysa bir şey sormak istiyorum. Ben bu cihazı az önce sepetime N11 üzerinden 16 GB ramli ve M4 işlemcili bir Macbook air'i indirimle 42.3K gibi bir fiyata satın aldım. Sormak istediğim soru ısınma ile alakalıdır. Yazın çok ısınma yapar mı? Sonuçta fansız bir tasarımı var ve çok fazla ısınması açıkçası beni üzer. İnternette ısınır vs. diyenler olmuş ve kullanıcıdan yorum almak istedim açık ve net. Evet normalde ben de yazılımla uğraşan, bilgisayar donanımları olsun çeşitli teknolojiler hakkında bilgisi olan biriyim ama iş ürün hakkında kullanıma gelince duruyor. Sonuçta kullanmadığım bir cihaz hakkında yorum yapamam.

Kullanım alanım kesinlikle oyun olmayacak, hali hazırda zaten evdeki bilgisayarım bana yeterli geliyor.
Flutter ile mobil geliştirme,
Django ile web backend + klasik frontend,
Bootstrap Studio veya Figma gibi programlar,
Bi zaman sonra belki Affinity photo veya Adobe gibi shop programları,

Bunlar gibi amaçlarla Macbook air M4 aldım. Hafıza olarak 256 GB almış bulunuyorum. (Gerek evdeki modem, harici m2 ve sunucu var bu yüzden hafıza olarak beni zorlamaz diye düşünüyorum.)

Şimdi bunları göz önünde bulundurursak, Isınma ile ilgili problemler var diyenler olmuş. Onların da bu cihazı kullanıp kullanmadığını bilmediğim için burada buldum kendimi. Senin bu ürünü bir kullanıcı olarak yorumlamanı isteyebilir miyim? Cihazın bu anlatmış olduğum amaçlara hizmet edeceğini düşünürsek Isınma sorunu yaşar mıyım? (Özellikle yazın.)​

Geri