oyun için değil günlük kullanım ve mühendislik için istiyorum.Ekosistemine de ilgim var.Yeterli olur fakat daha güzel laptoplar alınabilir oyun için.
ekosistem kurucaksanoyun için değil günlük kullanım ve mühendislik için istiyorum.Ekosistemine de ilgim var.
Lolde sıkıntı olmayacaktır ama CS yide oynarsınoyun için değil günlük kullanım ve mühendislik için istiyorum.Ekosistemine de ilgim var.
watch kesinlikle alacağım.apple tv konusunda da gerek olduğunu düşünmüyorum ama teşekkür ederim.ekosistem kurucaksan
apple tv ve apple watch kesinlikle çok önemli almanı öneririm
Mühendislik açısından pro'nun daha güçlü olması ve önündeki touchbar çok hoşuma gidiyor.13'' macbook pro gereksiz pahalı bir cihaz, onun yerine i5 10. Nesil, 8 GB ram ve 512 GB olan macbook air'i alırsan hem fiyat bakımından hem özellik bakımından çok mantıklı olur.
Hocam pro daha güçlü değil. Tek artısı Touchbar.watch kesinlikle alacağım.apple tv konusunda da gerek olduğunu düşünmüyorum ama teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mühendislik açısından pro'nun daha güçlü olması ve önündeki touchbar çok hoşuma gidiyor.
apple'ın kendi desteğiyle konuştum.Pronun daha güçlü olduğuna dair adamlar kendisi söyledi zaten airle arasında fark yoksa touchbar olmadan önce neden fiyat farkı vardıHocam pro daha güçlü değil. Tek artısı Touchbar.
Yani Pro 13” çok mantıksız.
Bütçe varsa Pro 16” yoksa da Air.
Şu da var, yakın fiyatlarda pro 13’te i5 8.nesil var air’de ise i5 10. Nesil var.
Kesinlikle ama kesinlikle PRO 13” mantıksız.
Apple’a kalsa öyledir zaten.apple'ın kendi desteğiyle konuştum.Pronun daha güçlü olduğuna dair adamlar kendisi söyledi zaten airle arasında fark yoksa touchbar olmadan önce neden fiyat farkı vardı
hocam ekosistem nedir aydınlatır mısınızoyun için değil günlük kullanım ve mühendislik için istiyorum.Ekosistemine de ilgim var.
aradaki fiyat farkı bütçemi aşıyor umarım çok sıkıntı çekmemApple’a kalsa öyledir zaten.
İstediğinizi alın o zaman.
8GB az kalır 16 gerekli o tür mühendislik uygulamaları için.