Macbook Pro için SSD Önerisi

LORN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
684
Şu an elimde Macbook Pro M4 Pro var.

Kingston XS2000 kullanıyordum ancak hiç verim alamıyorum.

Acasis SSD kutusu alıp, içine SSD yerleştirmek istiyorum. Macbook zaten SSD ne olursa olsun o kutuyla birlikte maksimum 3000mbps okuyup yazabiliyor.

O yüzden pci 3.0 alıp 2tb almak istiyorum mümkünse dramli. Bu noktada bilgim yok pci 3.0’larda dram oluyor mu oluyorsa 4’lere göre daha mı pahalı bilemiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Ömrünün ne kadar uzun olup olmadığını nasıl anlayabiliyorsun? Bunları. Hepsi dramli mi

F/P Olarak Kullanılır .

Ömrünün ne kadar uzun olup olmadığını nasıl anlayabiliyorsun? Bunları. Hepsi dramli mi
dramlımı istiyorsun? eğer işletim sistemini o diske kurmayacaksan dram pek önemli değil diye biliyorum (teyit et).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F/P Olarak Kullanılır .
2tb istiyor konu sahibi

dramlımı istiyorsun? eğer işletim sistemini o diske kurmayacaksan dram pek önemli değil diye biliyorum (teyit et).

2tb istiyor konu sahibi
Bunun 2 TB Versiyonunu Bulabilirse Alsın İşini Görür .

Bunun 2 TB Versiyonunu Bulabilirse Alsın İşini Görür .

2tb istiyor konu sahibi
Burada kriter macbook pronun maksimum 3000 civarlarını görmesi o yüzden tam verim alabilmek için hem o hızlarda olsun hem pcie 3.0 olsun hem de dram olsun ki f/p oranı artsın. Burada dramin tam olarak bana ne katacağını bilmiyorum sistemi ona kurmayacağım. Uygulamaları ve iş akışımı acasis ten yürütücem

Burada kriter macbook pronun maksimum 3000 civarlarını görmesi o yüzden tam verim alabilmek için hem o hızlarda olsun hem pcie 3.0 olsun hem de dram olsun ki f/p oranı artsın. Burada dramin tam olarak bana ne katacağını bilmiyorum sistemi ona kurmayacağım. Uygulamaları ve iş akışımı acasis ten yürütücem
işin içine dram girerse bütçen artar. Değer mi sanmam.

işin içine dram girerse bütçen artar. Değer mi sanmam.
kullanım senaryom genelde edit vb gibi şeyler olacak o yüzden dramden devam edelim. O zaman en f/p dramli ssdyi paylaşabilirseniz sevinirim. Pcie3 veya 4 farketmez.

Ekler

• IMG_4469.webp
    IMG_4469.webp
    107.1 KB · Hit: 9
kullanım senaryom genelde edit vb gibi şeyler olacak o yüzden dramden devam edelim. O zaman en f/p dramli ssdyi paylaşabilirseniz sevinirim. Pcie3 veya 4 farketmez.

1k daha arttırırsanız bütçenizi 6k 7k hızlı m2 ler var ama siz pcie 3 olarak takacağınız için size en uygun uzun ömürlü olanı attım.

1k daha arttırırsanız bütçenizi 6k 7k hızlı m2 ler var ama siz pcie 3 olarak takacağınız için size en uygun uzun ömürlü olanı attım.
En Matıklısı Gaming Gecesini Beklemen Olur Hocam .

Geri