ayarveren35
80+
Şuan wincredit olmuyor bitti sanırım ?
Kanalım yok genellikle ön bakış ve uzun kullanım notları alıyorum forumda paylaşıyorum.kanalınızın linkini atarmsınız takip edeyim videonuzu bekliyorum.
oluyor geçen sipariş verdim yine tanımlandı şimdi banaŞuan wincredit olmuyor bitti sanırım ?
gamepadlerle aranız iyise pc için bütçe bütçe alınabilecek gamepadler rehberi yapmanızı tavsiye ederim ben bir kaç aya satın almak bakıcam şu an sınavım varKanalım yok genellikle ön bakış ve uzun kullanım notları alıyorum forumda paylaşıyorum.
Tamamdır onu inceleme konusuna eklerim. S tier bir ürün kullanmadım ama kalite sırası yaparım.gamepadlerle aranız iyise pc için bütçe bütçe alınabilecek gamepadler rehberi yapmanızı tavsiye ederim ben bir kaç aya satın almak bakıcam şu an sınavım var![]()
sıkıntı yok kullanıcı geri bildirimlerine göre de yorumlarsınız zatenTamamdır onu inceleme konusuna eklerim. S tier bir ürün kullanmadım ama kalite sırası yaparım.
oldu keşke erken görseydimMüşteri temsilcisine bağlanıp %20 indirim kodu alabilirsiniz. Max 200 tl indirim yapıyor
Canlı desteğe bağlanın, bot size ıvır zıvır şeyler yazacak şunları yazın sırayla;
"Başka bir sorum var"
"Affiliate programı hakkında"
Bot bişeler yazacak bu sefer şunu yazın
"Satın alan kişinin ilk siparişi mi olmak zorundadır?"
Bot şunu yazacak;
Katılım durumunuzu etkinlik sayfasındaki Kayıtlardan kontrol edebilirsiniz! Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!
Ve aşağı yazıları sıralayacak
Bu sefer;
"Kampanyadan Paylaşma (yayınlama, inceleme ve diğer konular)." Yazacaksınız
Sonuç;
Alıntıyı görüntüle
özellik olarakmı fark var anlamadım ikiside elindemiArkadaşlar almak isteyen siyah alsın. Beyaza göre çok daha iyi
evet hem siyah hem beyaz. Görünüş olarak siyah daha güzel sadeceözellik olarakmı fark var anlamadım ikiside elindemi
O zaman görünüş olarak fark var diye belirtseydin kalite farkı var sandım çünkü bana göre beyaz daha iyievet hem siyah hem beyaz. Görünüş olarak siyah daha güzel sadece
Yahu hocam renk farkından kalite farkı nasıl farketsin. Hangi üründe böyle bir şey gördünüz garipO zaman görünüş olarak fark var diye belirtseydin kalite farkı var sandım çünkü bana göre beyaz daha iyi