Machenike G3 V2 1799 TL 🔥

Reaksiyon skoru
74
KAPLAN200 kodunu sepette girin. Şarj istasyonu ile geliyor. G1 modeli bile Temudan 1500 civarında geliyordu. TR fiyatına göre çok iyi fiyat. Ekstra bilgisi olanlar altta bilgi versin. Ön sipariş ürünlerinin hepsine geçerli kod.

G1 Pro ile arasında çok fark var mı performans olarak?

KAPLAN200 kodunu sepette girin. Şarj istasyonu ile geliyor. G1 modeli bile Temudan 1500 civarında geliyordu. TR fiyatına göre çok iyi fiyat. Ekstra bilgisi olanlar altta bilgi versin. Ön sipariş ürünlerinin hepsine geçerli kod.

o alttaki stand kutudan çıkmıyor sanırım

Şimdi gang e yazdım bakalım eğer çıkıyorsa çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sordum şarj istasyonu dahil dediler.
O zaman iyiymiş gerçekten, Xbox 9. Nesil'e kıyasla nasıldır hocam? Pek anlamıyorum gamepad'lerden

Machenike nin g3 modeli dışında her modelini kullanmış biri olarak önermem. Wraith den Bigbig Won gale öneririm. İyzico ile 500 parolapara ile 400tl düşer 700tl ye gelir.

Evet doğru ama içi boş olduktan sonra çok da önemli bir kriter değil. Sağlamlık konusunda lafım yok tank gibi gamepad :kekw:
Bende 8. Nesil vardı baya kullandım şuan G1 Pro var malzeme kalitesi iyi kesinlikle sağlam ve kaliteli bir hissiyat veriyor ama 8. Nesil in bile ele oturuşu ve malzemesi daha iyiydi tabii tüm özellikleri koyarsak 8-9. Nesiller yanına bile yaklaşamaz bu gamepadlerin. Fiyat avantajı da çok fazla

Site güvenilir mi

Geri