Machenike GX30 deneyimim, 1199 TL'yi hak ediyor mu?

Reaksiyon skoru
19
Selamlar arkadaşlar, daha önce kendim için Machenike GX30 Pro almıştım ve uzun süredir severek kullanıyordum. Geçenlerde kullandığım kulaklığın bir alt modelinin indirime girdiğini ve 1600 küsürden 1199'a kadar düştüğünü öğrendim. Kardeşimin kulaklığı eskidiği için ona aldım ama bir hafta falan kendim denemek istedim. Size de fikir olur belki.
İyi yanları:

Kulaklık fiyatına göre oldukça iyi bir mikrofona ve ses kalitesine sahip özellikle CS ve VALORANT oynarken üst modeliyle aynı kalitede duyuyorum neredeyse sesleri. Aynı ses kartını kullanıyor olabilirler.
Tasarımı oldukça güzel, bence şık duruyor ve siyah setup kullandığım için uyum yakaladı biraz.
Ürün gayet dayanıklı birkaç kere masadan düşmesine rağmen ufak çizikler haricinde kulaklıkta bir sorun olmadı.
7.1 oldukça güzel çalışıyor, bu fiyatta bir kulaklıktan beklediğimden fazla iyi ses kalitesi var. Gürültü engelleme de güzel çalışıyor

Kötü yanları:

Yazılım desteği çok eski, bunu üst modelinde de yaşıyorum. Arayüzü oldukça kötü bu konuda satıcıyla iletişime geçtiğimde markanın bu konuda güncellemeler yapacağını ve sene sonu büyük bir Driver güncellemesi geleceğini ilettiler.
Boyutu benim kafamda uydu ama büyük kafalı arkadaşlar için birazcık sorun olabilir. Birkaç yorum görmüştüm küçük olduğuyla alakalı bana küçük gelmedi güzel oturdu ama dediğim gibi biraz büyük kafalarda belki sorun olabilir.
Maalesef ANC yok ama gürültü engelleme mevcut. Bu fiyatta bir kulaklıkta ANC beklenir mi bilmem ama hastasına bildirmek lazım.
Şu an kulaklığın site fiyatı 1399 TL, "GANKSENİNLE" kodunu kullanarak 1199 TL'ye alabilirsiniz. Kodun son kullanım günü 17 eylül.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,088
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri