bu ne ki, bende bir tane mouse var 2015 yılında almıştım hala 6 ay öncesine kadar aktif olarak kullanıyordum xD yeni aldığım mouse'a elim tam alışmadı cs falan oynarken hala eskisini kullanıyorum
Hi75C Pro ile karılaştırmazdım bu klavyeyi Hi75C Pro'ya hakaret olur Hi75C pro alanların üzülmesine gerek yok yani build quality hiç kaliteli gelmedi arkadaşların attığı klavyeyi söktükleri videoyu izlersen anlarsın, bütçeniz varsa ve 500 TL hediye çekiniz yoksa az daha ekleyin Hi75C Pro alın kesinlikle. 500 TL hediye çeki ile birlikte o fiyat bandında FR4 Plate ve alü malzeme rakibi yok.
Hi75 ile karılaştırmazdım bu klavyeyi build quality hiç kaliteli gelmedi arkadaşların attığı klavyeyi söktükleri videoyu izlersen anlarsın, bütçeniz varsa ve 500 TL hediye çekiniz yoksa az daha ekleyin Hi75C Pro alın kesinlikle. 500 TL hediye çeki ile birlikte o fiyat bandında tabii rakibi yok.
Kasa kesimi, klavye içerisindeki yalıtım ve şu tuş vs hoşuma gitmedi Hi75C Pro ile karşılaştırma amaçlı söylüyorum tekrardan eğer bütçeniz maks buysa ve üstüne 500 TL hediye çekiniz varsa bedava oğlu bedava klavye.
Hi75C Pro ile karılaştırmazdım bu klavyeyi Hi75C Pro'ya hakaret olur Hi75C pro alanların üzülmesine gerek yok yani build quality hiç kaliteli gelmedi arkadaşların attığı klavyeyi söktükleri videoyu izlersen anlarsın, bütçeniz varsa ve 500 TL hediye çekiniz yoksa az daha ekleyin Hi75C Pro alın kesinlikle. 500 TL hediye çeki ile birlikte o fiyat bandında FR4 Plate ve alü malzeme rakibi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasa kesimi, klavye içerisindeki yalıtım ve şu tuş vs hoşuma gitmedi Hi75C Pro ile karşılaştırma amaçlı söylüyorum tekrardan eğer bütçeniz maks buysa ve üstüne 500 TL hediye çekiniz varsa bedava oğlu bedava klavye. Alıntıyı görüntüle
1400 TL fark var ve bence değer, ikinci olarak örnek verdiğin klavye ile Hi75C Pro'nun alakasını çözemedim sadece ekrandan ibaret onun dışında hiçbir kalitesi bir şeyi olmayan şişirme bir klavye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasa kesimi, klavye içerisindeki yalıtım ve şu tuş vs hoşuma gitmedi Hi75C Pro ile karşılaştırma amaçlı söylüyorum tekrardan eğer bütçeniz maks buysa ve üstüne 500 TL hediye çekiniz varsa bedava oğlu bedava klavye. Alıntıyı görüntüle