Yurt dışı klavye zamanları.zamanında e-yosoo z11 almıştık forumda toplu şekilde ondan buna geçiyorum yeter daha![]()
Ben bu forumla birlikte almadım kardeşimden çöktüm ama çok küçük z11T biosa bile giremedim del tuşuna basmayı beceremediğim içinzamanında e-yosoo z11 almıştık forumda toplu şekilde ondan buna geçiyorum yeter daha![]()
imkanı yokAl sata gider mi ki alıp 3,5 ay kullansam
Sarı sitede 2,5k ya tek ilan var gibi
kral nası sabır varmışzamanında e-yosoo z11 almıştık forumda toplu şekilde ondan buna geçiyorum yeter daha![]()
Al sata gitmez yani değil mi? Yoksa 2,5k ya ilan olmasına mı imkanı yokimkanı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kral nası sabır varmış
Sağol çok kullanmam ya meraktan alacaktım da zarara ugratır gibi genelde indirimde alıp aldıgim fiyata 1,2 ay kullanip satiom bunda zor gibiçok kar bırakmaz ama kullanım için alacaksanız iyi bir fırsat.
kral getirirler devamını muhtemelen yani gitcegini sanmamAl sata gitmez yani değil mi? Yoksa 2,5k ya ilan olmasına mı imkanı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sağol çok kullanmam ya meraktan alacaktım da zarara ugratır gibi genelde indirimde alıp aldıgim fiyata 1,2 ay kullanip satiom bunda zor gibi
Sağol bulaşmayım ozmn hiçkral getirirler devamını muhtemelen yani gitcegini sanmam
kupon nasıl alabiliyoruzHi75 alanlar seri üzgün. Kuponla 1900e geldi mükemmel fiyat
Bende düşünüyordum HI75C almayı iyiki almamışım bu iyi denk geldi.Hi75 alanlar seri üzgün. Kuponla 1900e geldi mükemmel fiyat
Ben bunu aldım da rgb leri programdan ayarlanabiliyor değil mi![]()
MageGee Captain75 82 Tuş Kablosuz Mekanik CNC RGB Hot-Swap Gasket Siyah Gaming Klavye - incehesap.com
MageGee Captain75 82 Tuş Kablosuz Mekanik CNC RGB Hot-Swap Gasket Siyah Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Klavyenin eski fiyatı 4.000-4.500 TL gibi fiyatlardaydı sanırım. Klavye alüminyum alaşım kasadan oluşuyor beni en çok çeken ve şaşırtan tarafı o oldu. Onun haricinde 4000 mAh batarya, 5 katmanlı gasket yalıtım, prelubed switch gibi teknik özellikleri var.
Beni diğer şaşırtan özelliği ise klavyede FR4 PCB kullanılmış.
Alıntıyı görüntüle
Detaylı incelemesi ve ses testi altta. Adam PCB'sine kadar göstermiş cidden.