🔥İndirim Magegee Captain75 - 2.399 TL

imkanı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral nası sabır varmış
bu ne ki, bende bir tane mouse var 2015 yılında almıştım hala 6 ay öncesine kadar aktif olarak kullanıyordum xD yeni aldığım mouse'a elim tam alışmadı cs falan oynarken hala eskisini kullanıyorum :)

Hi75 alanlar seri üzgün. Kuponla 1900e geldi mükemmel fiyat
Hi75C Pro ile karılaştırmazdım bu klavyeyi Hi75C Pro'ya hakaret olur Hi75C pro alanların üzülmesine gerek yok yani :) build quality hiç kaliteli gelmedi arkadaşların attığı klavyeyi söktükleri videoyu izlersen anlarsın, bütçeniz varsa ve 500 TL hediye çekiniz yoksa az daha ekleyin Hi75C Pro alın kesinlikle. 500 TL hediye çeki ile birlikte o fiyat bandında FR4 Plate ve alü malzeme rakibi yok.

Hi75 ile karılaştırmazdım bu klavyeyi build quality hiç kaliteli gelmedi arkadaşların attığı klavyeyi söktükleri videoyu izlersen anlarsın, bütçeniz varsa ve 500 TL hediye çekiniz yoksa az daha ekleyin Hi75C Pro alın kesinlikle. 500 TL hediye çeki ile birlikte o fiyat bandında tabii rakibi yok.
Kasa kesimi, klavye içerisindeki yalıtım ve şu tuş vs hoşuma gitmedi Hi75C Pro ile karşılaştırma amaçlı söylüyorum tekrardan eğer bütçeniz maks buysa ve üstüne 500 TL hediye çekiniz varsa bedava oğlu bedava klavye.
1783798910493.webp

1783798940721.webp

Son düzenleme:
Hi75C Pro ile karılaştırmazdım bu klavyeyi Hi75C Pro'ya hakaret olur Hi75C pro alanların üzülmesine gerek yok yani :) build quality hiç kaliteli gelmedi arkadaşların attığı klavyeyi söktükleri videoyu izlersen anlarsın, bütçeniz varsa ve 500 TL hediye çekiniz yoksa az daha ekleyin Hi75C Pro alın kesinlikle. 500 TL hediye çeki ile birlikte o fiyat bandında FR4 Plate ve alü malzeme rakibi yok.

Kasa kesimi, klavye içerisindeki yalıtım ve şu tuş vs hoşuma gitmedi Hi75C Pro ile karşılaştırma amaçlı söylüyorum tekrardan eğer bütçeniz maks buysa ve üstüne 500 TL hediye çekiniz varsa bedava oğlu bedava klavye.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam az daha ekleyin dediğiniz 1.6k var arada. 4kya hi75c alacağıma aula l99 alırım 4.7 kya plastik kasa olsa da 4 inç dokunmatik ekranı var.

bu ürünün yorumlarında gördüm knob için söylediği doğru mu bilgisi olan var mı sadece klavye ışığını ayarlamak içinse iptal edecem
1783799374576.webp

Hocam az daha ekleyin dediğiniz 1.6k var arada. 4kya hi75c alacağıma aula l99 alırım 4.7 kya plastik kasa olsa da 4 inç dokunmatik ekranı var.
1400 TL fark var ve bence değer, ikinci olarak örnek verdiğin klavye ile Hi75C Pro'nun alakasını çözemedim sadece ekrandan ibaret onun dışında hiçbir kalitesi bir şeyi olmayan şişirme bir klavye.
1783799571519.webp

Ekler

• Ekran Resmi 2026-07-11 22.56.49.webp
    Ekran Resmi 2026-07-11 22.56.49.webp
    43.9 KB · Hit: 55
ne satış sayfasında ne de kendi sitesinde bağlantı hızı ile ilgili bir bilgi yok. bu nasıl klavye pazarlama? hızı çok kötü diye mi yazmıyorlar yoksa?

Bi azoth bi hi75c pro var bunuda alıcam yeter artık düşmesin daha güzelleri

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Nerdeyse x2 fiyat farkı var Hi75 büyük enayilik şuan yanlış yönlendirmeyin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,482
Üyeler
198,984
Son üye
MuangRY

Geri