Neler Yeni

Maksimum 3100 TL'ye Televizyon önerisi

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Oyun konusunda ileride konsol sahibi olursam konsolu bağlamayı düşünüyorum. Konsol da sorun yaşamazsam akıcılık konusunda o zaman alabilirim.Yoksa diğer türlü zaten masaüstü pc kullanıyorum televizyona bağlamam.
konsolda nasıl oyunlar oynarsın futnol gibi direk oturup oynamalık mı yoksa battle royale mi yoksa hikaye oyunları futbol gibi ise fark yaratmaz batlle royal türü oyunlardada çok sıkıntı yaşayacağını düşünmem amahikaye oyunlarında 60 fps altı almamalısın tv zaten 50 fps gösterir daha düşük alırsan oyun zevkin kalmaz

AlbayKhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Köse
Televizyon da panel konusunda Samsung dam başkasını tanımam salon da kullanacaksan eğerki televizyonun büyüğünden zarar gelmez bir kere alacaksın almışken 123 ekran al marka mümkünse Samsung olsun panel arayüz ve malzeme konusunda bir numara sinema gibi izlersin hayırlı günler saygılar.

Kalite konusunda zaten şüphem yok samsung tarafında.Benim istediğim şey ekrandan fedakarlık etmeden kaliteli bir tv ye sahip olmak ama tavsiyen için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göz attığım tvler arasında önerin için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

konsolda nasıl oyunlar oynarsın futnol gibi direk oturup oynamalık mı yoksa battle royale mi yoksa hikaye oyunları futbol gibi ise fark yaratmaz batlle royal türü oyunlardada çok sıkıntı yaşayacağını düşünmem amahikaye oyunlarında 60 fps altı almamalısın tv zaten 50 fps gösterir daha düşük alırsan oyun zevkin kalmaz
Oyun seçmem aslında hoşuma gittikçe oyun oynuyorum zaten şuan konsol sahibi değilim ilk tv yi almak istiyorum zaten salonda kullanacağım.Futbol battle royale oyunlar da oynuyorum hertz konusunda sorun yaşamak istemiyorum.Çünkü fps zaten stabil olacağı için tarama hızı tatmin edici düzeyde olması önemli.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Oyun konusunda ileride konsol sahibi olursam konsolu bağlamayı düşünüyorum. Konsol da sorun yaşamazsam akıcılık konusunda o zaman alabilirim.Yoksa diğer türlü zaten masaüstü pc kullanıyorum televizyona bağlamam.
awox altus türk markalarıdır arçelik e bağlıdır hatta bu markaları tercih ederseniz yardımcı olabiliriz arçelik dahil

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
• Philips 43PUS6504

• Vestel 55U9500

• Samsung 43RU7100

AlbayKhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Köse
awox altus türk markalarıdır arçelik e bağlıdır hatta bu markaları tercih ederseniz yardımcı olabiliriz arçelik dahil
Awox veya altus ürünlerini tercih etmem konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım ? sıkıntıdan kastım da ölü pixel veya ışık sızması gibi ? ayrıca hertz değeri benim için önemli bu markaları tercih etmem halinde teknik detaylarını nereden öğrenebilirim ?

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Awox veya altus ürünlerini tercih etmem konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım ? sıkıntıdan kastım da ölü pixel veya ışık sızması gibi ? ayrıca hertz değeri benim için önemli bu markaları tercih etmem halinde teknik detaylarını nereden öğrenebilirim ?
Bir sıkıntı yaşamazsın ölü pixel sorunları hiç görmedim arçelik katologlarından özelliklerini görebilirsin

Top Bottom