Öneri Makul fiyata kule tipi soğutucu önerisi

Mustafa Zahid

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,804
Bütçe
1500
5600X kullanıyorum. Bütçe 2.000 olur mu bilmiyorum ancak 1.200-1.500 civarlarına varsa daha iyi olur. Eskiden bu fiyata Pearless Assassin veya Phantom Spirit vardı. Hepsi çok pahalanmış. Cuma gününe özel indirim varsa da güzel olur.

5600X kullanıyorum. Bütçe 2.000 olur mu bilmiyorum ancak 1.200-1.500 civarlarına varsa daha iyi olur. Eskiden bu fiyata Pearless Assassin veya Phantom Spirit vardı. Hepsi çok pahalanmış. Cuma gününe özel indirim varsa da güzel olur.

Ben de bunu düşünüyorum şuan ryzen 5 7500f ile gider mi acaba?

hala var
Benim eskiden baktıklarım 6-7 boruluydu. Bunların düşüreceği sıcaklık tatmin eder mi?

Benim eskiden baktıklarım 6-7 boruluydu. Bunların düşüreceği sıcaklık tatmin eder mi?
ya 2 3 derece belki oynar onun için de 1000tl fark verecek olsan herhalde konu açmazdın diye düşünerek dediğin modelleri atmadım

oyundan oyuna değişiyor 65-80 arası sıcaklıkları gördüm 7500f ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7500f çok ısınmıyor zaten hocam kullanılabilir
nası ısınmıyor la stok soğutucu ile 95 leri görüyor :D kule tipi aldım 60-80 leri görüyorum şimdi

snowman t6 ultra vardı hocam ona da bakabilirsiniz

oyundan oyuna değişiyor 65-80 arası sıcaklıkları gördüm 7500f ile

nası ısınmıyor la stok soğutucu ile 95 leri görüyor :D kule tipi aldım 60-80 leri görüyorum şimdi
nasıl 90 hocam benimki niye 40 (360mm var sanırsam ondan 😓)

snowman t6 ultra vardı hocam ona da bakabilirsiniz

nasıl 90 hocam benimki niye 40 (360mm var sanırsam ondan 😓)
Kasa,anakart vb . Cart curtt bir çok neden etkiliyor sıcaklığı ya 😀

Wraith prism öneren olursa engelle

Geri