Malesef Süt İçemiyorum

İçmesen nolcak ne boy uzaması ya süt falan etkiside yok ayran iç iyidir
yok mu :))))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler Boy Uzaması İçin Süt Öneriyorlar Ama Ben Süt İçemiyorum Tadı Çok Kötü Tatsız Tutsuz Ayran İçiyorum Seve Seve
illa süt olmasına gerek yok süt ürünleri tüketmelisin yoğurt falan yiyebilirsin ayran da olur

Adam sütün yerini tutacak boy uzamasına destekleyecek bir şey arıyor neden boşu boşuna fazladan su içsin bir kase yoğurttan nerdeyse bir litre ayran yapılıyor. İstiyorsa seviyorsa içebilir zararlı değil ben sadece öneride bulundum
Tamam hocam bende bir şey demedim dalga geçiyorum sadece 👀

Gerçekten mallar ne kadar uzun boy okadar iyi onlara göre ama hiçteöyle bir şey yok fazla uzunda çok çirkin duruyor max 1.85e kadar iyidir minare olmanın bi anlamı yok
175 motivasyon

Kefir veya yogurt tuket illa süt olmasına gerek yok ayran da olur.

süt içemiyorsan gay falansındır artık yaşın geçmiş süt için hem son olarak sütün yerini başka bişey tutmaz

İçmek zorunda değilsin. Süt iç boyun uzar sloganı tam olarak doğru değil. Süt demelerinin nedeni içerisindeki kalsiyum d vitamini falan bunlar kemikleri güçlendiren mineraller ama bunları illa sütten alacak değilsin.

İçemyin hocam sütün içerdiği Vitaminleri/Mineralleri başka besinlerden alırsınız. Umarım boyunuz uzar.

yok mu :))))

illa süt olmasına gerek yok süt ürünleri tüketmelisin yoğurt falan yiyebilirsin ayran

175 motivasyon

Kefir veya yogurt tuket illa süt olmasına gerek yok ayran da olur.
Ne konuşuyosun sen ya dediklerim harfi harfine doğru herşeyin fazlası zarar fazla boy minare gibi sırıtıyor çirkin duruyorki 1.75 dalga geçtiğin boy kötü değil gayet iyi siz türk kızları el birliğiyle cüce yaptınız güzelim boyu

Ne konuşuyosun sen ya dediklerim harfi harfine doğru herşeyin fazlası zarar fazla boy minare gibi sırıtıyor çirkin duruyorki 1.75 dalga geçtiğin boy kötü değil gayet iyi siz türk kızları el birliğiyle cüce yaptınız güzelim boyu
yoo kısa

shake yaparsan sorunu çözersin ben de yoğurt, donmuş kaşar ve süt gibi şeyleri doğrudan yiyip içemem.
Sana kullandığım tarifi vereyim kendine göre malzeme ekle çıkar.
Süt, 1 tane muz 8 tane bebe bisküvisi kakao tozu 2 kaşık bal

Smoothie yap kk. Muz kakao süt at fıstık gibi olur ben ekstradan fıstık ezmeside atıyorum kalori olsun diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,397
Üyeler
188,241
Son üye
seltoki
Geri