Manuel Vitesli Direksiyon Seti arıyorum

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Bütçe
20000
Selam arkadaşlar,
Ehliyetim yok, olacak, o yüzden manual vitesli debriyajlı direksiyon seti bakıyorum,

aklıma ilk rampage geldi ama uzak durayım mı?

Bütçe her şey dahil

O Bütçede 2. el T300RS ve TH8S bulabilirsen kesinlikle al. illa sıfır olacaksa G29.

G29'un viteslisini bulamadım parça parça mı almak gerekiyor
İdefixte 16K ya shifterlı bundle satılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selam arkadaşlar,
Ehliyetim yok, olacak, o yüzden manual vitesli debriyajlı direksiyon seti bakıyorum,

Bütçe her şey dahil
Sadece alıştırma olsun diye alacaksan kirala boşuna fazla para verme

Kiralamalar fazla mantıksız. Alıp satar çok daha mantıklı.
Alıp az bir şey kullanıp kenara koyacaksa sıfır alıp okadar para vermenin anlamı yok 16 ya alsa az bişey kullansa en iyi ihtimal 1000tl altına satması lazım 2. El olduğu için

Alıp az bir şey kullanıp kenara koyacaksa sıfır alıp okadar para vermenin anlamı yok 16 ya alsa az bişey kullansa en iyi ihtimal 1000tl altına satması lazım 2. El olduğu için
isterse 13'e satsın. 1 aylık kiralamadan çok çok çok daha az zarar eder.

2. el ölücü dolu 12kya bile düşer 20 ay garantisi olsa 2. elde 8-9kya alıp kullansın satsın max edeceği zarar 500tl falan

hocam bende v902 var. şöyle söyleyeyim şu anda bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. çok fazla kronik sorunu var. bir ara debriyaj bozuldu 2-3 gün bir yerlerim çatlaya çatlaya araştırma yaptım olmadı. garantiye gitti reset atılmış :) ben o süre zarfında en az 5 kere reset denedim. attım da. ama ne hikmetse olmadı. şu anda da geri vites bozuldu yaptırmadım bir de onunla uğraşmadım. yani bence almayın hocam o bütçede üzebilir

isterse 13'e satsın. 1 aylık kiralamadan çok çok çok daha az zarar eder.
1 aylık 1900 tl nasıl zarar edecek hocam alıştırma yapacaksa gayet mantıklı kiralamak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selam arkadaşlar,

Bütçe her şey dahil
Hocam bu fiyat aralığında sıfır ve shifterlı olarak tek adam akıllı seçenek bu

Geri