- Bütçe
- 7500
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığı üzere manyetik switchli klavye arıyorum. Manyetik switchli arama sebebim rapit trigger , snap tap , ve gameped modunu kullanmak istemem. Klavye boyutu olarak öncelik sıralamam %100 > %75 > %65 . Kablolu olsa da olur fakat kablosuz birinci tercihim olur. Bütçem max 8k fakat 6k dan fazla vermeye çok gönlüm el vermiyor. Kendi araştırdıklarımda bu üç model arasında kaldım.
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
Açıkçası akko modeli aklıma en çok yatan. Çünkü snap tap , gamepad modu kablosuz 2.4ghz ve bluetooth desteği , 8khz kablo ile 1khz ile 2.4ghz desteği olması ve atk modeline göre 2.000 TL daha ucuz olması beni ona yönlendiriyor. Atk ve Melgeek modellerinin kablosuz desteği yok ve snap tap özelliği ve gamepad modunun bulunup bulunmadığı ile ilgili bir kaynak bulamadım. Atk rs7 pro modeli görsel olarak bence aralarında en güzeli ve aynı şekilde kasa kalitesi olarak da en iyisi. Sizlerden ricam klavye önerilenizde söyleyeceğini klavyede muhakkak rapid trigger , snap tap ve gamepad modu bulunmasıdır.
Bu videoda ve akko nun kendi sitesinde açıkça tüm yazdığım özellikleri sahip olduğu belirtilmiş. Ve eğer Akko modelinde karar kılarsam görsellerde paylaştığım iki switch den hangisi tercih etmeliyim ? Çünkü ikisi de akko modelinde bulunuyor fakat switch farkından dolayı mı yoksa keycaps ler yüzünden mi bilemedim yellow switchli model 500 TL daha pahalı pink switchli modelden. 3 tane yazıp 4 tane link koymayın sebebi bu. Aslında son iki linkte aynı fakat hangi switchli modeli tercih etmem konusunda emin olamadım. Görsellerde switchlerin özelliklerini belirttim hangi switchi neden tercih etmem gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum. İyi forumlar .

ATK RS7 eSports Hall Effect Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

MelGeek MADE84 Pro Elements Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Akko - MOD 007B-HE PC Joy of Life Mekanik Klavye

Açıkçası akko modeli aklıma en çok yatan. Çünkü snap tap , gamepad modu kablosuz 2.4ghz ve bluetooth desteği , 8khz kablo ile 1khz ile 2.4ghz desteği olması ve atk modeline göre 2.000 TL daha ucuz olması beni ona yönlendiriyor. Atk ve Melgeek modellerinin kablosuz desteği yok ve snap tap özelliği ve gamepad modunun bulunup bulunmadığı ile ilgili bir kaynak bulamadım. Atk rs7 pro modeli görsel olarak bence aralarında en güzeli ve aynı şekilde kasa kalitesi olarak da en iyisi. Sizlerden ricam klavye önerilenizde söyleyeceğini klavyede muhakkak rapid trigger , snap tap ve gamepad modu bulunmasıdır.