Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Maono PD400X Podcast Mikrofonu 3600₺🔥

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
1731281214720.png

@Robius aydınlatma için teşekkürler.

Çok kaliteli mikrofon. USB ve XLR çıkışları mevcut. Maono'nun ses yazılımını destekliyor; uygulama üzerinden ekolayzer, limiter, kompresör ve mikrofon mesafesi gibi birçok ayar yapılabiliyor. 24 bit ses desteği de mevcut. Ses yalıtımı çok iyi, zaten dinamik mikrofon. Klavye sesini vesaire hiç almıyor. Rode Podmic rakibi diyebiliriz. Bazı özellikleri daha bile iyi.
3/8" desteği olan boom arm'lar ile uyumludur, diğer türlü dönüştürücü ile takılabilir.
Fiyatı daha da düşer mi emin değilim ama şu anda bu fiyata en iyi ses veren mikrofon PD400X.

Ekran görüntüsü 2024-11-11 011441.png

Son düzenleme:

Robius

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi sitelerinde daha ucuz

Bilgilendirme için teşekkürler, kendi sitelerini görmemiştim valla. O halde süper fiyat. Siteleri de güvenilirdir herhalde.
Güncelliyorum konuyu.

Son düzenleme:

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Özgür
Herkese selamlar bu markayı pek önermiyorum, YT kanalım için incelemeye ürün göndermek istediler + ve -lerini objektif bir şekilde aktaracağımı söylediğimde söylenmemesi gereken şeyler olduklarını kısaca sadece iyi yönlerini göstermemi istediler. Kabul etmedim ürünü yollamadılar.

Oddo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Osman delil
İlgilendiği Kategoriler
HARDWARE
Alıntıyı görüntüle
@Robius aydınlatma için teşekkürler.

Çok kaliteli mikrofon. USB ve XLR çıkışları mevcut. Maono'nun ses yazılımını destekliyor; uygulama üzerinden ekolayzer, limiter, kompresör ve mikrofon mesafesi gibi birçok ayar yapılabiliyor. 24 bit ses desteği de mevcut. Ses yalıtımı çok iyi, zaten dinamik mikrofon. Klavye sesini vesaire hiç almıyor. Rode Podmic rakibi diyebiliriz. Bazı özellikleri daha bile iyi.
3/8" desteği olan boom arm'lar ile uyumludur, diğer türlü dönüştürücü ile takılabilir.
Fiyatı daha da düşer mi emin değilim ama şu anda bu fiyata en iyi ses veren mikrofon PD400X.

Alıntıyı görüntüle

buna kol da lazım dimi, herhalde herhangi bir kol olmuyordur?

Gurkanpiro

80+ Gold
Herkese selamlar bu markayı pek önermiyorum, YT kanalım için incelemeye ürün göndermek istediler + ve -lerini objektif bir şekilde aktaracağımı söylediğimde söylenmemesi gereken şeyler olduklarını kısaca sadece iyi yönlerini göstermemi istediler. Kabul etmedim ürünü yollamadılar.
urun gonderıyolar nıye soyletsınler sence

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu dedilerse cidden epey tatsız olmuş markanın tutumu.
Ama Maono gerçekten kaliteli bir marka, Fifine kalibresindedir kendisi ve güzel f/p mikrofonları var piyasada. Özellikle PD400X şu an çok iyi fiyattan satılıyor, global fiyatına göre de epey ucuz. O yüzden bu bütçede her türlü alınır.

buna kol da lazım dimi, herhalde herhangi bir kol olmuyordur?
Konuda da dediğim gibi, 3/8" desteği olan kol standlarına uyumludur. Yani neredeyse her boom arm'a takılabilir mikrofon.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Özgür
urun gonderıyolar nıye soyletsınler sence
İşbirliği ya da reklam amaçlı yollamıyorlar ve ben kabul etmiyorum zaten. Ürününe güvenmiyorsa iyi değilse sürmesin bi zahmet piyasaya. Keriz avlayacaksa fason ürünlere marka basan şirketler gibi benim gibi kişilere bulaşmasınlar :D ekonomi zaten kötü insanlar bir şey alırken zorlanıyor kötü bir ürünü ya da parasına değmeyecek bir ürünü övüp övüp hayal kırıklığına uğratmam. İhtiyacım yok 2-3 markadan gelecek ürüne.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu dedilerse cidden epey tatsız olmuş markanın tutumu.
Ama Maono gerçekten kaliteli bir marka, Fifine kalibresindedir kendisi ve güzel f/p mikrofonları var piyasada. Özellikle PD400X şu an çok iyi fiyattan satılıyor, global fiyatına göre de epey ucuz. O yüzden bu bütçede her türlü alınır.
Fifine ben söylemeden her türlü eleştiriye + ve - konusunda açığız diyerek 1.0 öne geçti zaten fiyatına görede evet güzel ürünleri var.
Kağıt üstünde PD400X eh üh fiyatına göre ama hiç duymadım görmedim nüfuz etmedim bir şey söylemek yanlış olur. Ben yinede bu bütçede daha bilindik markalara yönelirdim.

Gurkanpiro

80+ Gold
İşbirliği ya da reklam amaçlı yollamıyorlar ve ben kabul etmiyorum zaten. Ürününe güvenmiyorsa iyi değilse sürmesin bi zahmet piyasaya. Keriz avlayacaksa fason ürünlere marka basan şirketler gibi benim gibi kişilere bulaşmasınlar :D ekonomi zaten kötü insanlar bir şey alırken zorlanıyor kötü bir ürünü ya da parasına değmeyecek bir ürünü övüp övüp hayal kırıklığına uğratmam. İhtiyacım yok 2-3 markadan gelecek ürüne.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fifine ben söylemeden her türlü eleştiriye + ve - konusunda açığız diyerek 1.0 öne geçti zaten fiyatına görede evet güzel ürünleri var.
Kağıt üstünde PD400X eh üh fiyatına göre ama hiç duymadım görmedim nüfuz etmedim bir şey söylemek yanlış olur. Ben yinede bu bütçede daha bilindik markalara yönelirdim.
haklısın valla

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Globalde Maono epey popüler ve bilinen bir marka zaten, TR'de o kadar bilinmiyor diye "bilindik marka değil" diyemeyiz. Sadece kağıt üstünde değil, testlerine bakarsan çok iyi sonuç verdiğini ve Rode Podmic'e rakip olduğunu görebilirsin. YT incelemelerine ve kullanıcı yorumlarına bakıldığında da zaten çokça tavsiye edilen bir ürün. Karşılaştırma testlerine göz atmanı tavsiye ediyorum.
Global satış fiyatı 150$ falan. 3,6K liraya çok çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
hayri ceylan
Arkadaşlar şarkı söylemek için uygun mudur bu mikrofon? Bir de fifine A8 düşünüyordum. Hangisi şarkı söyleyip kayıt almak çin daha uygun olur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,506
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom