bütçe 1.5 2k ya kadar çıkar güzel bir şey olsunbütçe söylememişsiniz buna bakabilirsiniz
![]()
The Wlue Şarjlı Dokunmatik 20 Led Masa Lambası Çalışma Işığı 3 Renk Tonu Ayarlanabilir Parlaklık - Fiyatı, Yorumları
The Wlue Şarjlı Dokunmatik 20 Led Masa Lambası Çalışma Işığı 3 Renk Tonu Ayarlanabilir Parlaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
buna ampul takılıyor sanırım bir tık eski havası veriyo bana bubizzat kullanmadım ama almayı planlıyorum
![]()
FORSA siyah çalışma lambası - 00146776 | IKEA
FORSA siyah çalışma lambası - 00146776 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bunun benzeri var bende pilini değiştirdim. Pil doluyken ve şarjdayken çok iyi aydınlatıyor. Elektirkler kesilsin. Powerbank e bağla oda aydınlatması olarak kullanırsın maksimum güçte. Bu linkteki ürünü tam olarak bilemeyeceğim ama ilk almak için iyidir.bütçe söylememişsiniz buna bakabilirsiniz
![]()
The Wlue Şarjlı Dokunmatik 20 Led Masa Lambası Çalışma Işığı 3 Renk Tonu Ayarlanabilir Parlaklık - Fiyatı, Yorumları
The Wlue Şarjlı Dokunmatik 20 Led Masa Lambası Çalışma Işığı 3 Renk Tonu Ayarlanabilir Parlaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com