neden peki direkt cinnamontabii ki cinnamon düşünme bile
yazıma tükürimben bilgisayar müh bitirdim. kodlama yapıyor ben cinnamon kullanmıyorumç Sen masaüstü kodlama yapmıyacaksan kullanıcı isen cinnamon kullanıcılar için daha performanslı ve daha iyi.
Evet dostum, Arch gibi Linux distroları ile pek uğraşmak istemeyenlerin ve Linux'a yeni başlayanların ortak olarak beğendiği, bir çok dağıtıma kendi taban dağıtımı olan Debian gibi taban olan, Microsoft'un yakından ilgilendiği Ubuntu'ya çöp dedim ve havalı oldum. Çünkü Arch kullanmak bunu gerektirir dostum.Cinammon iyi.
Ama Mint Ubuntu tabanlı tam bir çöp.
LMDE daha iyi.
Evet dostum ROM derlerken bile kernel panic veren Ubuntu'ya, çöp arayüzü kullanan, sistemi Windows'tan fazla sistemi yoran Ubuntu'ya çöp dedim.Evet dostum, Arch gibi Linux distroları ile pek uğraşmak istemeyenlerin ve Linux'a yeni başlayanların ortak olarak beğendiği, bir çok dağıtıma kendi taban dağıtımı olan Debian gibi taban olan, Microsoft'un yakından ilgilendiği Ubuntu'ya çöp dedim ve havalı oldum. Çünkü Arch kullanmak bunu gerektirir dostum.
Evet dostum, Arch'tan başkası yalan, çünkü havalı olmak bunu gerektirir. Ayrıca Ubuntu'nun desktop flavor'larına bakmadan sadece GNOME hakkında konuşarak bloatware dedim. Arch kullanıyorum anlasana! Windows kötü Linux iyi, hadi şimdi bu mesajı beğen. Hayır dostum, yanlış anladın, fanboy değilim kıpps.Evet dostum ROM derlerken bile kernel panic veren Ubuntu'ya, çöp arayüzü kullanan, sistemi Windows'tan fazla sistemi yoran Ubuntu'ya çöp dedim.
Ha bu arada Arch Debian ve Ubuntu'yu ikiye katlar.
1. Arch kullanmıyorum. Debian kullanıyorum.Evet dostum, Arch'tan başkası yalan, çünkü havalı olmak bunu gerektirir. Ayrıca Ubuntu'nun desktop flavor'larına bakmadan sadece GNOME hakkında konuşarak bloatware dedim. Arch kullanıyorum anlasana! Windows kötü Linux iyi, hadi şimdi bu mesajı beğen. Hayır dostum, yanlış anladın, fanboy değilim kıpps.
Bu arada Ubuntu MATE ile işletim sistemi kodları derlerken neden bende kernel panic olmuyor. Yanlış konfigürasyonun sonucu her zaman hüsrandır.
1-) Debian'ı da Ubuntu'yu da kullanıyorum.1. Arch kullanmıyorum. Debian kullanıyorum.
2. Ubuntu 20.04 sürümünde Chrome, driver, Spotify vs. hatalarını görmezden gelemem.
3. Arch fanboyu değilim. Fanboy olsam Arch kullanırdım.
4. Yanlış konfigurasyon dediğin şey Ubuntunun kendi kurduğu konfigurasyon her halde
Tabii ki Ubuntu'dan daha iyi distrolar var ama Ubuntu çöp değil bence. Linus Torvalds ta GNOME ile kullanıyor Fedora'yı ama kime sorsan GNOME çöp der. GNOME de çöp değil bence, cidden görünüşü güzel, ama çok kaynak kullandığı için en azından ben tercih etmiyorum.Ubuntu bug dolu cop bir dagitim. @TerabyteForever sizden Ubuntu'yu savunmanizi beklemezdim. LMDE kullanilmasi tabii ki cok daha iyi olur.