RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,926
Hayır değil. Termal iletkenlikleri aynı. Taş çatlasa 1 derece fark olur. 4g 50 lira mx-4 2019.MasterGel Pro daha iyi.
Hayır değil. Termal iletkenlikleri aynı. Taş çatlasa 1 derece fark olur. 4g 50 lira mx-4 2019.MasterGel Pro daha iyi.
Aga iyi misin sen?nesini beğenmedin ?
bu tavrı beğenmediysen yallah technopata.
orda da üyeliğin var zaten.burda açtığın konuyu orda açıyorsun.
MasterGel Pro ile daha geç ısınıyor.Hayır değil. Termal iletkenlikleri aynı. Taş çatlasa 1 derece fark olur.
Ya sen nesin ya? Test ettin mi kafana göre sallıyosun? MX-4 2019 var ben test ettim. Direkt 90 derece falan olmuyor. 60-61 diye artıyor.Aga iyi misin sen?
Banmı yemek istiyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MasterGel Pro ile daha geç ısınıyor.
bu tavır burda ban yedirmez sen burayı technopat zannettin herhalde tavrım oldukça normal.Aga iyi misin sen?
Banmı yemek istiyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MasterGel Pro ile daha geç ısınıyor.
Tamam ama daha fazla para vermeye gerek yok. MX-4 2019 Edition zaten overkill.MasterGel Pro ile daha geç ısınıyor.
Sallıyorum evet.Ya sen nesin ya? Test ettin mi kafana göre sallıyosun? MX-4 2019 var ben test ettim. Direkt 90 derece falan olmuyor. 60-61 diye artıyor.
Akışkanlığını ne yapacaksınMx4 akışkanlığını beğenmiyorum
Bir oyunu 10 dakka oynuyorsan 1 derece daha yavaş ısınıyor. 10 dakka oynarsan tabii. 30 dakka oynarsan sıcaklık eşit olucak
Öyle bir şey yok hocam. Alıp rahatlıkla kullanabilirsiniz.:d ordan bakınca öyle olyor da sanırım o alışkanlığından dolayı daha kısa ömürlü olur gibi daha çabuk donar gibi geliyor niyeyse