Neler Yeni

Matepad pro kaç HZ??

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Matepad pro alacağım geforce nowdan oynayacağım oyunları fakat ekranı kaç hz 60hz 120hz+ diye bir şey görmüştüm galiba bu nedir yardımcı olurmusunhz

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Matepad pro alacağım geforce nowdan oynayacağım oyunları fakat ekranı kaç hz 60hz 120hz+ diye bir şey görmüştüm galiba bu nedir yardımcı olurmusunhz
Aynısını kullanıyorum bakabileceğim bir yer varsa söyle bakiyim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Masaüstüne sağ tıkla görüntü ayarlarına gel aşağıdan gelişmiş görüntü ayarlarına gel orada yazar kaç hz olduğu.
Hatlar karışmış :) Bahsedilen ürün tablet.

GSMArena sayfasında ekranın hz'iyle alakalı bir şey yazmıyor, yüksek tazeleme hızı olsa belirtirlerdi mutlaka. En doğrusu Huawei'nin resmi sitesinden bakmak.

Burada da yazmıyor. 60 hz o zaman.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1

GSMArena sayfasında ekranın hz'iyle alakalı bir şey yazmıyor, yüksek tazeleme hızı olsa belirtirlerdi mutlaka. En doğrusu Huawei'nin resmi sitesinden bakmak.

Ha pardon :D

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bir kaç habere denk geldim bu ay çıkan matepad pro 2 ile alakalı 120hz ekranı falan olacakmış galiba bir bilgi var mı ne zaman hangi özellikler ile geleceği

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bir kaç habere denk geldim bu ay çıkan matepad pro 2 ile alakalı 120hz ekranı falan olacakmış galiba bir bilgi var mı ne zaman hangi özellikler ile geleceği
GSMArena'da ertelendi diye haber okudum, ne zaman geleceği konusunda bilgim yok.
Bir şey soracağım, Google servislerinin olmaması sorun olmayacak mı? Bir de neden iPad değil?

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GSMArena'da ertelendi diye haber okudum, ne zaman geleceği konusunda bilgim yok.
Bir şey soracağım, Google servislerinin olmaması sorun olmayacak mı? Bir de neden iPad değil?
Geforce now ve bir kaç ufak iş için alacağım ileride matebook x almayı düşünebilirim huwai share vs ilgimi çekti

Top Bottom