Aynısını kullanıyorum bakabileceğim bir yer varsa söyle bakiyimMatepad pro alacağım geforce nowdan oynayacağım oyunları fakat ekranı kaç hz 60hz 120hz+ diye bir şey görmüştüm galiba bu nedir yardımcı olurmusunhz
Kusura bakmayın yanlış oldu.Aynısını kullanıyorum bakabileceğim bir yer varsa söyle bakiyim
Hatlar karışmış Bahsedilen ürün tablet.Masaüstüne sağ tıkla görüntü ayarlarına gel aşağıdan gelişmiş görüntü ayarlarına gel orada yazar kaç hz olduğu.
Ha pardonHatlar karışmış Bahsedilen ürün tablet.
GSMArena sayfasında ekranın hz'iyle alakalı bir şey yazmıyor, yüksek tazeleme hızı olsa belirtirlerdi mutlaka. En doğrusu Huawei'nin resmi sitesinden bakmak.
Huawei MatePad Pro 10.8 (2019) - Full tablet specifications
www.gsmarena.com
Burada da yazmıyor. 60 hz o zaman.HUAWEI Tablet - HUAWEI Türkiye
En son çıkan tabletler hakkında detaylı bilgi edinin. HUAWEI MatePad Pro 12.6, HUAWEI MatePad 11, HUAWEI MateBook E ve daha fazlasını avantajlı paketlerle keşfedin.consumer.huawei.com
Bir kaç habere denk geldim bu ay çıkan matepad pro 2 ile alakalı 120hz ekranı falan olacakmış galiba bir bilgi var mı ne zaman hangi özellikler ile geleceğiHatlar karışmış Bahsedilen ürün tablet.
GSMArena sayfasında ekranın hz'iyle alakalı bir şey yazmıyor, yüksek tazeleme hızı olsa belirtirlerdi mutlaka. En doğrusu Huawei'nin resmi sitesinden bakmak.
Huawei MatePad Pro 10.8 (2019) - Full tablet specifications
www.gsmarena.com
Burada da yazmıyor. 60 hz o zaman.HUAWEI Tablet - HUAWEI Türkiye
En son çıkan tabletler hakkında detaylı bilgi edinin. HUAWEI MatePad Pro 12.6, HUAWEI MatePad 11, HUAWEI MateBook E ve daha fazlasını avantajlı paketlerle keşfedin.consumer.huawei.com
GSMArena'da ertelendi diye haber okudum, ne zaman geleceği konusunda bilgim yok.Bir kaç habere denk geldim bu ay çıkan matepad pro 2 ile alakalı 120hz ekranı falan olacakmış galiba bir bilgi var mı ne zaman hangi özellikler ile geleceği
Geforce now ve bir kaç ufak iş için alacağım ileride matebook x almayı düşünebilirim huwai share vs ilgimi çektiGSMArena'da ertelendi diye haber okudum, ne zaman geleceği konusunda bilgim yok.
Bir şey soracağım, Google servislerinin olmaması sorun olmayacak mı? Bir de neden iPad değil?