Yardım Mavi Ekran Hatası Alıyorum Yardım!!!!

Konu popülere çıkmış İnşallah artık çözülmüştür ?

Hata Kodu var başka kod yok :KMODE EXEPTION NOT HANDLED yardımcı olursan sevinirim
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hataları çeşitli donanım, belleğin, sürücü veya yazılım sorunlarından kaynaklanabilir.
Formatı en son çözüm olarak ele alırsak öncelikle sürücülerinin güncelliğini kontrol etmeni, ramlerin veya ramin yerini değiştirmeni, bilgisayarını usb portları boşken çalıştırmanı ve kayıt defteri hatalarını onarmanı öneriyorum. Hiçbiri olmazsa temiz bir uefi format atarsın rahatına bakarsın :)

Çökme gibi bir hatayı onarmak evet bir çözüm yolu ama güvenle kullanmak biraz sıkıntılı. Bir kere yapıcaksın sağlam yapıcaksın. Kafa rahat devam edeceksin. Windows sayfasından edindiğin sağlam bir windows iso dosyası ile temiz kurulum sonrası windows update ile tüm sürücülerini güncelle kafan rahat etsin. Düşünsene önemli bir iş ile uğraşıyorsun yine mavi ekrana düşmüşsün ama bu sefer windows çökmüş. Bunu yaşamayı kimse istemez.

Bu tür konular açılırken dikkat edilmesi gereken husus pc bileşenlerinin belirtilmesidir. Neden belirtilmiyor yada önemsenmiyor bu husus? Müneccim değil burdaki insanlar belki psu yetersiz belki başka bir şey. Açılan konular önce moderatör iznine tabi tutulup karambole açılmazsa forum daha temiz olur.

Ayrıca format attıktan ve tüm gerekli kurulum işlemlerinden sonra C sürücüsüni "En İyi Duruma Getir" kısmını kullanırsan windows çalışırken aradığı dosyayı bulmakta zaman kaybetmez ve sende beklemek zorunda kalmazsın.

Herkes bileşem filan demiş ama biraz araştırırsanız bunun donanımsal bir sorun olmadığını görebilirsiniz.

bilgisayarımı 8,9 ay önce aldım o günden bugüne mavi ekran hatası alıyorum masaüstü, win10 nasıl düzelteceğimi bilen varsa yardım edebilirmi nerdeyse herşeyi denedim olmuyo
Bilgisayar olarak az çok bilgim var.(fazla yok)
Ama bence burada yazılımsal yani dosyalarla alakalı bir sorun olabilir.Son zamanlarda indirdiğin bir şeylerden virüs vesaire bulaşmış olabilir.Bende böyle şeyleri çok yaşadım.(4-5 defa format atmak zorunda kaldım virüs yüzünden)
Bence en iyisi bir tane flashı al ve rufusla(istediğin windows sürümü ile) ve sonrasında diskini formatla yada direk windows yükseltme programı indirip bilgisayarını yükseltebilirsin,yükseltme kodu girerekde bilgisayarını yükseltebilirsin.[YÜKSELTİRKEN sana soruyor her şey silinsin mi yoksa aktarılsın mı diye]her şey silip baştan kurduktan sonra konuya dönüp haylaha devam edip etmediğini yazarsın :)

bilgisayarımı 8,9 ay önce aldım o günden bugüne mavi ekran hatası alıyorum masaüstü, win10 nasıl düzelteceğimi bilen varsa yardım edebilirmi nerdeyse herşeyi denedim olmuyo
Ramlerde bir problem olabilir.

Okuduğum yorumlarına dayanarak söylüyorum format işinden pek anlamıyor gibisin. Attığın format büyük ihtimal windows un Orijinal sitesinden alınmış dosya değil. Aldığın hata da windows dosyalarının eksik veya hatalı olmasından kaynaklanıyor büyük ihtimal. Arkadaş eksik dosyaları bulan ve hataları düzelten bir programla yardım etmiş sana ama eğer hala aynı hatayı alırsan benim sana tavsiyem bir bilgisayarcıya gidip temiz format attırman. Yine de düzelmezse donanımsal bir bozukluk vardır. (RAM vs)

Öncelikle mavi ekran aldığında fororafını paylaşırsan daha kolay çözülecektir. Aksi durumda onlarca durum mavi ekrana sebep olabilir ve çözümü bulamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,155
Üyeler
189,566
Son üye
Sedoo95
Geri