Yardım Mavi Far Kullanma Cezası Var mı?

bosbelesbiri

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,668
Hayırlı geceler öncelikle,nissan juke aracımıza alttaki veya üstteki far yerlerinden 2 sinden 1 ine mavi far takmayı düşünüyorum.Cezası var mı bunun var ise ne kadar? Çoğu kişi takıyor güzel de duruyor. (resim temsili)
AA9897FE-E090-4DD0-9766-561782CBA835.jpeg

Araçta teknik değişiklik yapmış olursunuz. Trafik polislerince aracınız otoparka çekilip trafikten men edilecektir. Yiyeceğiniz ceza miktarından emin değilim ancak aracı tekrardan orjinal haline getirmeniz istenir.

cezasını bilmem ama muayeneden geçmiyo
Muayene sıkıntı değil eski farları takarız yeniden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Araçta teknik değişiklik yapmış olursunuz. Trafik polislerince aracınız otoparka çekilip trafikten men edilecektir. Yiyeceğiniz ceza miktarından emin değilim ancak aracı tekrardan orjinal haline getirmeniz istenir.
Oluyomuydu ya bu kadar şey..Dışarıda takanlarda hiç denk gelmemiştim o yüzden

Maviden Ziyade Beyaz Led taksanız en azından daha bi premium görünür eğer halojen ampül takılıysa bu tarz araca mavi tofaşcı kafasında gibi yani arabaya ayıp bence :)

Anladım teşekkürler
Hayırlı geceler öncelikle,nissan juke aracımıza alttaki veya üstteki far yerlerinden 2 sinden 1 ine mavi far takmayı düşünüyorum.Cezası var mı bunun var ise ne kadar? Çoğu kişi takıyor güzel de duruyor. (resim temsili)Alıntıyı görüntüle
Genellikle hondacıların taktığı 100 200 liralık çakma buz mavisi xenon oluyor onlar benim size önereceğim ise photon ultimate serisi almanız eğer farınızda mercek varsa çok güzel aydınlatma sağlayacaktır bu arada geçen aracın konusunu açmıştınız sanırım hayırlı olsun güle güle kullanın

@Lynton. hocam beyaz da aklıma yatmadı değil baktımda güzel görünüyor 😀. Araçda yeni alındı evet teşekkür ederim Allah razı olsun :)

https://ty.gl/0fh9919qwq bu hoşuma gitti
böyle markasız ürünler bakmanızı önermem dediğim gibi photon olmazsa niken gibi ürünlere bakabilirsiniz bu arada ampul tipiniz h4 onun dışında başka soketli far almayın not olarak h4 tek devreli bir ampul yani kısa ve uzun farlar tek bir ampulden yayılıyor o yüzden ucuz alacağınız xenonlarda uzun farlar kısa farlardan daha kötü olucaktır denendi onaylandı :D

Trafikteki araçların fabrıkasyon ampülleri ya sarı (halojen) yada led beyaz renk. Eski modeller de mercekli far olmadıgından sonradan takılan ledler göz alıyor ışıgı dagıttıgı için. Bundan polisler çeviriyor
Mavi ampüle gelecek olursak direk çevirmeler de başı çekersin. Eskisi gibi aksesuar a göz yummuyorlar. Aracın helezon yayından tut lastik ebatlarına kadar kontrol eden gördüm. Ceza yazmak isterse kesinlikle bişey bulur. Bahsettiğin Ceza kodu 30/1b 951 tl civarında tutarıda.

Geri