Neler Yeni

max 1000TL Red sw %100 klavye

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bütçe
999
Gamepower ogre rgb düşünüyorum ama daha iyi bir model var mı sormak istedim,
Murat hocama soracaktım ama ban yemiş maalesef
Şuan bende %60 klavye var ama alışamadım iade edip %100 yani tam almak istiyorum, çoğu oyunda problem yaratıyor %60 klavye :C

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Gamepower ogre rgb düşünüyorum ama daha iyi bir model var mı sormak istedim,
Murat hocama soracaktım ama ban yemiş maalesef
Şuan bende %60 klavye var ama alışamadım iade edip %100 yani tam almak istiyorum, çoğu oyunda problem yaratıyor %60 klavye :C
ogre asla almayın hocam tavsiyen bir tık daha koyup gamepower calypso red eğer koyamıyorsanızda blue almanız olur zaten aşırı sesli switchleri yok

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ogre asla almayın hocam tavsiyen bir tık daha koyup gamepower calypso red eğer koyamıyorsanızda blue almanız olur zaten aşırı sesli switchleri yok
neden hocam, bende vardı memnundum açıkçası aldığım zamanlar fiyatı 300 dü güzeldi fp olarak, blue kullandım ama sevmiyorum çok kafa ağrıtıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende t60 var şuan bugün elime geçti sesi ve hissiyatı çok hoş ama kullanamıyorum ve oynadığım oyunlarda zorluk çekiyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
neden hocam, bende vardı memnundum açıkçası aldığım zamanlar fiyatı 300 dü güzeldi fp olarak, blue kullandım ama sevmiyorum çok kafa ağrıtıyor
aşırı sorunlu hocam sizin şansınız varmış ama muhtemelen çınlama vardık sizin klavyenizdede normalde basmama ve çift basma sorunu çok yaygın o klavyede riske atmaya değmez hala 300tl olsa belki

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
aşırı sorunlu hocam sizin şansınız varmış ama muhtemelen çınlama vardık sizin klavyenizdede normalde basmama ve çift basma sorunu çok yaygın o klavyede riske atmaya değmez hala 300tl olsa belki
çınlama vardı evet, yaklaşık bir yıl kullandım son zamanlarda ise bayağı yükselmişti, kaç defa su döküldü kola döküldü bişey olmadı
en son yazın kola döktüm ve tuşlar yapıştı temizledim bu seferde kartına kola gitmiş büyük ihtimalle çünkü rgb ler rainbowa dönmüştü :d ve her tuşun ışık şiddeti farklılaşmıştı

peki başka bir model var mı Red sevdalısıyım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
çınlama vardı evet, yaklaşık bir yıl kullandım son zamanlarda ise bayağı yükselmişti, kaç defa su döküldü kola döküldü bişey olmadı
en son yazın kola döktüm ve tuşlar yapıştı temizledim bu seferde kartına kola gitmiş büyük ihtimalle çünkü rgb ler rainbowa dönmüştü :d ve her tuşun ışık şiddeti farklılaşmıştı

peki başka bir model var mı Red sevdalısıyım
başka model f/p olarak ben görmüyorum hocam bu paraya klavye kalmadı gibi aralarından cımbızla seçmek gerekiyor eğer bir bakarsanız ogreden iyi calypsodan düşük olarak nitelendire bileceğimi gamebooster g918 fire storm var hocam

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
başka model f/p olarak ben görmüyorum hocam bu paraya klavye kalmadı gibi aralarından cımbızla seçmek gerekiyor eğer bir bakarsanız ogreden iyi calypsodan düşük olarak nitelendire bileceğimi gamebooster g918 fire storm var hocam
açıkçası bir klavyeyede 2*3 bin lira bayılasım gelmiyor ya, mental ve psikolojik olarak sınırım 1500 :D onun üstüne çıkmam

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Gamakay MK61 öneririm.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
açıkçası bir klavyeyede 2*3 bin lira bayılasım gelmiyor ya, mental ve psikolojik olarak sınırım 1500 :D onun üstüne çıkmam
sizin sınır gene iyi hocam ben 750 verdim içim sızlıyor

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
hocam neden kahkaha attınız, kötü klavye mi önerdim ben? :/
hocam o klavye bu paranın çok üstünde ki arkadaş konuda %60 klavye aldığını fakat alışamadığından dolayı iade edip yenisini tam boy olarak alacağını söylüyor

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
hocam o klavye bu paranın çok üstünde ki arkadaş konuda %60 klavye aldığını fakat alışamadığından dolayı iade edip yenisini tam boy olarak alacağını söylüyor
Anladım, teşekkürler.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç