Mercedesbenz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 689
Önceliğim yayın ve video işleri ram 16 GB olucak diğerlerini size bırakıyorum önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Çok kararsızım temmuzun sonuna kadar beklesemmi beklemesemmi laptopmu alsam masaüstümü diye valla şimdi 1650ti ekran kartlı bir laptopa 10k vermek yerine temmuzun sonuna doğru 9000-9500TL ye rtx 2060'lı sistem almak daha mantıklı geliyor bana.Konuyu şimdi gördüm bütçeyi biraz daha arttırıp 5800H laptop alabilirdin fiyatı 13k olmuş
Acil lazım değilse biraz beklemenizi öneririm yeni model laptoplarda 5600H-5800H işlemci kullanılıyor.
Hemen lazımsa 4800H lenovoyu öneririm.
Yani bencede daha mantıklı bugün 11k'ya 3060 sistem vardı. Taşıma ihtiyacın yoksa masaüstü daha iyi hertürlü.Çok kararsızım temmuzun sonuna kadar beklesemmi beklemesemmi laptopmu alsam masaüstümü diye valla şimdi 1650ti ekran kartlı bir laptopa 10k vermek yerine temmuzun sonuna doğru 9000-9500TL ye rtx 2060'lı sistem almak daha mantıklı geliyor bana.![]()
Temmuz sonuna kadar daha iyi sistemler çıkar illaki. Beğendiğiniz monitörleride akakçeden kaydedin fiyatı düştüğü gibi bildiriyor.Monitörüm yok o yüzden rtx 2060 benim için tam ideal monitörüde indirimden bir yerden 1200-1300- arası toplarsam cidden şahane olur. Şu sistemi düşünüyorum : https://www.gaming.gen.tr/urun/6245...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ ama temmuzu beklersem sanki fiyatlar azda olsa hazır sistemlerde düşer diye düşünüyorum.
Genel olarak şuan hazır sistemler gayet kârlı umarım alıcağım zamana denk gelir.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Temmuz sonuna kadar daha iyi sistemler çıkar illaki. Beğendiğiniz monitörleride akakçeden kaydedin fiyatı düştüğü gibi bildiriyor.
Rica ederim hayırlı olsun şimdidenGenel olarak şuan hazır sistemler gayet kârlı umarım alıcağım zamana denk gelir.Yorumlarınız için teşekkür ederim.![]()