kremalitavuk
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
bütcemi cok zorlarsam 4.5k cıkıyor ama daha altıda olur genelde lol oynayıp video izliyorum öneriniz nedir
cloud 3 kablosuz modeli ni dolby acess ile kullanınca çok iyi oluyorbütcemi cok zorlarsam 4.5k cıkıyor ama daha altıda olur genelde lol oynayıp video izliyorum öneriniz nedir
acalen yoksa indirimle cloud 3 alabilirsinbütcemi cok zorlarsam 4.5k cıkıyor ama daha altıda olur genelde lol oynayıp video izliyorum öneriniz nedir
acelem yok ayın 20 lerine doğru alacağım zatenacalen yoksa indirimle cloud 3 alabilirsin
cloud 3 kablosuz şuan 4600tl illaki indirime girer kafasına göre 3700 e falan düşüyoracelem yok ayın 20 lerine doğru alacağım zaten
tamam beklerim başka bir alternatifi varmıcloud 3 kablosuz şuan 4600tl illaki indirime girer kafasına göre 3700 e falan düşüyor
hocam bide bu fifine h6 yada h9 nasıldırcloud 3 kablosuz şuan 4600tl illaki indirime girer kafasına göre 3700 e falan düşüyor
Kablolu veya kablosuz fark etmez diyor san bunu öneririm bizzat kullandım sonrasında kablosuzuna geçtimbütcemi cok zorlarsam 4.5k cıkıyor ama daha altıda olur genelde lol oynayıp video izliyorum öneriniz nedir
bütcemi cok zorlarsam 4.5k cıkıyor ama daha altıda olur genelde lol oynayıp video izliyorum öneriniz nedir
hocama katılıyorum bende 2 aydır c3 wireless kullanıyorum dolby bu kulaklığı baştan yapıyor diyebilirim ben memnunum profilimde ayarlarım mevcutcloud 3 kablosuz modeli ni dolby acess ile kullanınca çok iyi oluyor
hocam kablolu kulaklığada 4000 tl vermekte biraz düşündürürKablolu veya kablosuz fark etmez diyor san bunu öneririm bizzat kullandım sonrasında kablosuzuna geçtim
![]()
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011237-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
Neden ?hocam kablolu kulaklığada 4000 tl vermekte biraz düşündürür
nova 5 indirim bekleyeceğim büyük ihtimalle pedlerinin deri olmaması bana daha cazip geldiKablolu kulaklığa 4k vermekten ziyade hangi ürüne verildiği önemli, söz konusu ürün fiyatını hak ediyorsa verilebilir ancak HS80 için yüksek bir fiyat, 5k civarında kablosuzu satılan bir model neticede ve kablosuzun pahalılığı da piyasada görülüyor. İndirimli fiyatıyla Cloud 3 Wireless, daha iyi baz ses performansıyla Nova 5 Wireless alternatif.