yaşasın ırkımız
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
- Bütçe
- 400
Tutuş: claw grip
Mümkünse yanında mousepad önerisi
forum.donanimarsivi.com
Hayır büyük değil ama viper mini bana baya küçükmüş gibi geldiviper mini eger eliniz buyuk deilse
boyut olculerine internetten bakın normal bir mouse 11 cmdir oda 10 cm falan dşye biliyorumHayır büyük değil ama viper mini bana baya küçükmüş gibi geldi
Kablo ve skatezler nasıl?Eğer 40TL daha çıkabilirseniz bunu öneririm.
![]()
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Focus+ sensörü şu anda piyasada bulabileceğiniz en iyi sensörlerden. Bir de basilisk tasarımı ve razer kalitesi olunca ortaya gerçekten çok iyi bir mouse çıkıyor. mouse değiştirsem ilk tercihlerimden birisi bu mouse olur.
bence bir mouse icin 110 gram cok fazla eger fps oyunları oynuorsanız 110 gram cok fazladır en fazla 80 gram onerior herkesEğer 40TL daha çıkabilirseniz bunu öneririm.
![]()
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Focus+ sensörü şu anda piyasada bulabileceğiniz en iyi sensörlerden. Bir de basilisk tasarımı ve razer kalitesi olunca ortaya gerçekten çok iyi bir mouse çıkıyor. mouse değiştirsem ilk tercihlerimden birisi bu mouse olur.
Benim elim büyük. Ağır mouse kullanmaya az çok alışkınım. Ben kendi önerimi sundum. Eğer fareyi bileği ile değil de, kolu ile döndürüyorsa sıkıntı olabilir.bence bir mouse icin 110 gram cok fazla eger fps oyunları oynuorsanız 110 gram cok fazladır en fazla 80 gram onerior herkes
Tutuş: claw grip
Benim elim küçük ve daha çok hafif mouse seviyorum max 80-90 g falanBenim elim büyük. Ağır mouse kullanmaya az çok alışkınım. Ben kendi önerimi sundum.
İkisinde güzel mouselar ama bunların fiyatına göre daha iyileri var ve bütçenin baya altındalarMSI Clutch GM20 Elite RGB Gaming Mouse | ITOPYA
MSI Clutch GM20 Elite RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CLUTCH GM20 ELITE ITOPYA'da.www.itopya.com
Arkadaşım aldı msı süper mouse elin küçükse de logitech alabilirsin ikisinide kullandım çok iyiler daha iyileri vardır belki 400 e ben bildiklerimi attım
![]()
logitech G300s Kablolu Oyuncu Mouse + Mousepad - Fiyatı, Yorumları
logitech G300s Kablolu Oyuncu Mouse + Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
dedigim gibi en iyisi sizin icin viper mini o fiyataBenim elim küçük ve daha çok hafif mouse seviyorum max 80-90 g falan
Post automatically merged:
İkisinde güzel mouselar ama bunların fiyatına göre daha iyileri var ve bütçenin baya altındalar
Bence de ama viper mini stoklar az diye baya pahalıya satıyorlar nerdeyse viper fiyatınadedigim gibi en iyisi sizin icin viper mini o fiyata