Max 400₺ mouse önerisi

Eğer 40TL daha çıkabilirseniz bunu öneririm.

Focus+ sensörü şu anda piyasada bulabileceğiniz en iyi sensörlerden. Bir de basilisk tasarımı ve razer kalitesi olunca ortaya gerçekten çok iyi bir mouse çıkıyor. mouse değiştirsem ilk tercihlerimden birisi bu mouse olur.

Focus+ sensörü şu anda piyasada bulabileceğiniz en iyi sensörlerden. Bir de basilisk tasarımı ve razer kalitesi olunca ortaya gerçekten çok iyi bir mouse çıkıyor. mouse değiştirsem ilk tercihlerimden birisi bu mouse olur.
Kablo ve skatezler nasıl?

bence bir mouse icin 110 gram cok fazla eger fps oyunları oynuorsanız 110 gram cok fazladır en fazla 80 gram onerior herkes

bence bir mouse icin 110 gram cok fazla eger fps oyunları oynuorsanız 110 gram cok fazladır en fazla 80 gram onerior herkes
Benim elim büyük. Ağır mouse kullanmaya az çok alışkınım. Ben kendi önerimi sundum. Eğer fareyi bileği ile değil de, kolu ile döndürüyorsa sıkıntı olabilir.

Tutuş: claw grip
Mümkünse yanında mousepad önerisi

Arkadaşım aldı msı süper mouse elin küçükse de logitech alabilirsin ikisinide kullandım çok iyiler daha iyileri vardır belki 400 e ben bildiklerimi attım

Benim elim büyük. Ağır mouse kullanmaya az çok alışkınım. Ben kendi önerimi sundum.
Benim elim küçük ve daha çok hafif mouse seviyorum max 80-90 g falan
Post automatically merged:

Arkadaşım aldı msı süper mouse elin küçükse de logitech alabilirsin ikisinide kullandım çok iyiler daha iyileri vardır belki 400 e ben bildiklerimi attım

İkisinde güzel mouselar ama bunların fiyatına göre daha iyileri var ve bütçenin baya altındalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,554
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri