Max 45k Sistem Önerisi

Cagdas5389

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,483
5060 ti veya 9060xt düşünüyorum bir yakınıma alacağız sadece kasa olcak 1080p oyun günlük iş vs, render olmicak.

E o zaman al 9060 xt 7600 Yada 9600x
Patriot viper 16gb E100 1TB YADA NV3
b650m-r yada b850m-k (İşlemci yükseltilecekse b850m-k)

Vesaire vesaire

Ayrıca bu konularda yorumlarını Gördüm bize sorman gerektiğini düşünmüyorum bilgili adamsın

E o zaman al 9060 xt 7600 Yada 9600x
Patriot viper 16gb E100 1TB YADA NV3
b650m-r yada b850m-k (İşlemci yükseltilecekse b850m-k)

Vesaire vesaire

Ayrıca bu konularda yorumlarını Gördüm bize sorman gerektiğini düşünmüyorum bilgili adamsın
Piyasa çok değişiyor toplamasına toplarım ama arkadaş hazır sistem istiyor hazır sistemlerde değişiyor hep
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el alsa çok daha iyi bi sistem alır testini felan yaparsanız düşünürmü hocam
Maalesef sıfır olsun istiyor am4de olur

Piyasa çok değişiyor toplamasına toplarım ama arkadaş hazır sistem istiyor hazır sistemlerde değişiyor hep

hazır sistemler bu devirde alınmaz ama yine bi bakayım hocam

Yani 5060 ti 16gb 9060 xt Düşürmek Durup dururken zor hatta İmkansız

Ama bütçe Ortalama bütçe olduğu için 40-50k Arası bütçelerdeki oem sistemlerde Çok iyi kampanyalar Oluyor Onları Takip etsen iyi olur
Mesela vatan 55k ya 1.5-2 ay önce 5070 245kf Sistem verdi İtopyada 2-1.5 hafta önce 38.5 a 5060 ti 8gb ve yanlış deilsem 7600 Lü bir sistem verdi

Forumu takip etmenizi öneririm Bu bütçelerde yalan yok iyi Sistemler Fırsatlar oluyor pc hocası abdullah abinin vesaire sistemleri gelirse onları da takip edin

oem şartsa Bu bütçelerde Takip etmek önemli Yoksa düz 5060 7600 bi sistem gelir

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga

sıfır olsun am4 olsun tercihi yanlış bana görede bunu bulabildim kampanya bekleyebilir İncehesap itopya felan hazır sistemlere güzel şeyler yapabilir önümüzdeki günlerde bilemiyorum ama tabi arkadaşınıza kalmış.

sıfır olsun am4 olsun tercihi yanlış bana görede bunu bulabildim kampanya bekleyebilir İncehesap itopya felan hazır sistemlere güzel şeyler yapabilir önümüzdeki günlerde bilemiyorum ama tabi arkadaşınıza kalmış.
Bu sistemi Önermemen Bile lazım

Bende biliyorum hocam am4 eski kaldı normalde 2.el alır toplama gecerdim ama işte arkadaş güvenmiyor hazır istiyor

farkındayım hocam rezil anakart bilinmeyen ram gibi bi oemi bende sevmem genel olarak oemler çok kazık bana göre konuyu açan kişide bilgili zaten bu bütçeye fırsat yada ikinci el olmadan iyi bir şey gelmeyeceğini anlar
Bu sistemi Önermemen Bile lazım

https://pckolik.com.tr/tavsiye-sist...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership bu bile daha iyi knk 46 47k ya 5060lısı var

Bende biliyorum hocam am4 eski kaldı normalde 2.el alır toplama gecerdim ama işte arkadaş güvenmiyor hazır istiyor
2nci El alma Teker teker Al o zaman her türlü Biryerlerden Kaar Edersin

Alacağın ürünler aynı Belki fırsatlarla daha iyi ssd daha iyi işlemci geçersin ama

Ama iyi bir oem Fırsatı bulursan her türlü Teker teker toplamalardan iyi olabiliyor Ve 1-2 Ayda bir denk geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,434
Üyeler
201,204
Son üye
indecator

Geri