Cagdas5389
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,483
5060 ti veya 9060xt düşünüyorum bir yakınıma alacağız sadece kasa olcak 1080p oyun günlük iş vs, render olmicak.
ikinci el alsa çok daha iyi bi sistem alır testini felan yaparsanız düşünürmü hocam5060 ti veya 9060xt düşünüyorum bir yakınıma alacağız sadece kasa olcak 1080p oyun günlük iş vs, render olmicak.
Piyasa çok değişiyor toplamasına toplarım ama arkadaş hazır sistem istiyor hazır sistemlerde değişiyor hepE o zaman al 9060 xt 7600 Yada 9600x
Patriot viper 16gb E100 1TB YADA NV3
b650m-r yada b850m-k (İşlemci yükseltilecekse b850m-k)
Vesaire vesaire
Ayrıca bu konularda yorumlarını Gördüm bize sorman gerektiğini düşünmüyorum bilgili adamsın
Maalesef sıfır olsun istiyor am4de olurikinci el alsa çok daha iyi bi sistem alır testini felan yaparsanız düşünürmü hocam
hazır sistemler bu devirde alınmaz ama yine bi bakayım hocamPiyasa çok değişiyor toplamasına toplarım ama arkadaş hazır sistem istiyor hazır sistemlerde değişiyor hep
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef sıfır olsun istiyor am4de olur
Yani 5060 ti 16gb 9060 xt Düşürmek Durup dururken zor hatta İmkansızPiyasa çok değişiyor toplamasına toplarım ama arkadaş hazır sistem istiyor hazır sistemlerde değişiyor hep
Piyasa çok değişiyor toplamasına toplarım ama arkadaş hazır sistem istiyor hazır sistemlerde değişiyor hep
Bu sistemi Önermemen Bile lazım![]()
BLADE-EVO5060 / AMD Ryzen 7 5700 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 EVO OC 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-EVO5060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
sıfır olsun am4 olsun tercihi yanlış bana görede bunu bulabildim kampanya bekleyebilir İncehesap itopya felan hazır sistemlere güzel şeyler yapabilir önümüzdeki günlerde bilemiyorum ama tabi arkadaşınıza kalmış.
Bende biliyorum hocam am4 eski kaldı normalde 2.el alır toplama gecerdim ama işte arkadaş güvenmiyor hazır istiyor![]()
BLADE-EVO5060 / AMD Ryzen 7 5700 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 EVO OC 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-EVO5060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
sıfır olsun am4 olsun tercihi yanlış bana görede bunu bulabildim kampanya bekleyebilir İncehesap itopya felan hazır sistemlere güzel şeyler yapabilir önümüzdeki günlerde bilemiyorum ama tabi arkadaşınıza kalmış.
Bu sistemi Önermemen Bile lazım
https://pckolik.com.tr/tavsiye-sist...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership bu bile daha iyi knk 46 47k ya 5060lısı var![]()
ah bi anlayabilse ne kadar güzel olucakBende biliyorum hocam am4 eski kaldı normalde 2.el alır toplama gecerdim ama işte arkadaş güvenmiyor hazır istiyor
2nci El alma Teker teker Al o zaman her türlü Biryerlerden Kaar EdersinBende biliyorum hocam am4 eski kaldı normalde 2.el alır toplama gecerdim ama işte arkadaş güvenmiyor hazır istiyor