Poco x3 pro
İnceleme - Xiaomi Poco X3 PRO incelemesi
Merhaba. Bugün sizlere bugün elime ulaşmış olan Xiaomi Poco X3 PRO ürününü inceleyeceğim. 4400 TL'ye satın aldım Trendyol üzerinden. 1.5 günde elime ulaştı. IMEI'sinde ve paketlemesinde herhangi bir problemle karşılaşmadım. Gayet sıfır bir ürün gibi elime geldi. ARTUR TEKNOLOJİ satıcısından...www.silicone-forum.com
Amacın ne yönde oyun mu çekim mi?xiaomi düşünmüyorum hocam maalesef. A 32 ve m32 arasından hangisi iyidir sizce?
Hemen hemen aynılar. Şarjı 25W olduğu için M32 alırdım.xiaomi düşünmüyorum hocam maalesef. A 32 ve m32 arasından hangisi iyidir sizce?
M32 a32 den daha iyidir aklında bulunsun ikisi arasında kaldığında direk m32 al.sosyal medyada takılmak, kamerası ve bataryası iyi olmak. Oyun öncelikli kriterim değil. Şu anda iPhone 7 kullanıyorum ve bataryadan çok çekiyorum
Ayrıca depolama min 128 mi olsun çift tek hat farkeder mi?sosyal medyada takılmak, kamerası ve bataryası iyi olmak. Oyun öncelikli kriterim değil. Şu anda iPhone 7 kullanıyorum ve bataryadan çok çekiyorum
Bana kalırsa oyun önemli değil dedin fotoğraf vs dedin ben bunlara önem veriyorsam m31s alırdım.tamamdır hocam teşekkürler. Peki başka markalardan bir öneriniz var mıdır? Depolama 128 olursa çok iyi olur