Android Max 4k’ya telefon önerisi

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,055
Arkadaşlar bütçemi 1 TL bile aşamam max 4k. Kriterlerim ise kamera ve bataryasının iyi olması.

Ben global redmi note 10 pro kullanıyorum memnunum ama kamera ve batarya konusunda Samsung'un daha iyi olduğunu düşünüyorum. Eğer oyun oynamıyorsan ya da en azından oyun en önemli 5 kriterin arasında değilse Samsung a32/m32 hatta 2. el garantisi devam eden a52 bile bulabilirsin belki.

Poco x3 pro

Poco x3 pro

xiaomi düşünmüyorum hocam maalesef. A 32 ve m32 arasından hangisi iyidir sizce?

Amacın ne yönde oyun mu çekim mi?

sosyal medyada takılmak, kamerası ve bataryası iyi olmak. Oyun öncelikli kriterim değil. Şu anda iPhone 7 kullanıyorum ve bataryadan çok çekiyorum

sosyal medyada takılmak, kamerası ve bataryası iyi olmak. Oyun öncelikli kriterim değil. Şu anda iPhone 7 kullanıyorum ve bataryadan çok çekiyorum
M32 a32 den daha iyidir aklında bulunsun ikisi arasında kaldığında direk m32 al.
Post automatically merged:

Ayrıca depolama min 128 mi olsun çift tek hat farkeder mi?

M32 a32 den daha iyidir aklında bulunsun ikisi arasında kaldığında direk m32 al.

tamamdır hocam teşekkürler. Peki başka markalardan bir öneriniz var mıdır? Depolama 128 olursa çok iyi olur

tamamdır hocam teşekkürler. Peki başka markalardan bir öneriniz var mıdır? Depolama 128 olursa çok iyi olur
Bana kalırsa oyun önemli değil dedin fotoğraf vs dedin ben bunlara önem veriyorsam m31s alırdım.

Poco x3.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,487
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri