yufuscuk
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar Max 500TL bütçem var bana mouse önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ve bu arada elim küçük
Wireless modeline bakarsanız elbette 1000TL1000TL bu mouse
O bütçelerde Corsair Sabre Pro Champion veyahut Razer Viper Mini daha albenili emin olun.Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse 354tl ben aldım çok memnunum razer kkulaklığım olduğu için set yaptım
Hee tmm pardon ama yinede tasarımı hoşuma gitmedi:/Wireless modeline bakarsanız elbette 1000TL
Rival 3 nasıl sizce???O bütçelerde Corsair Sabre Pro Champion veyahut Razer Viper Mini daha albenili emin olun.
Razer Viper Mini, Razer Deathadder V2 ve Steelseries Rival 3 KullanıyorumÇok büyük diyorlar elim küçük benim
benim el orta büyükÇok büyük diyorlar elim küçük benim
V2 indirimle düşse alırımda 700tl vermem aslaRazer Viper Mini, Razer Deathadder V2 ve Steelseries Rival 3 Kullanıyorum
Viper Mini: Hafif ancak enteresan derece değil, skatez'leri kalitesiz, IPS değeri ve sensörü yetersiz kalıyor
V2: 409TL'ye almıştım bu fiyatlara alınabilecek tek ve en iyi mouse'dır ancak şuan 700TL bantlarında ki katiyen haketmiyor; Elime göre oldukça büyük 2014 yılından beri Razer Deathadder Essential/Mamba kullanıcısıyım çok farklılık var, alışılagelmişten fazla ağır
Rival 3: profesyonellik konusunda üst düzey yetersiz kalan bi mouse kendisi zamanında itopya'da 179TL idi ben 249TL'ye aldım geçici bir süreliğine idare edilebilcek türden bir mouse, elime hiç oturaklı değil, makro tuşları geniş değil, skatezleri yok, baş parmağımı koyduğum kısımda plastik kavran yok, IPS, sensör ve ağırlığı yetersiz.
920TL'den başlıyormuş fiyatı şimdi baktımV2 indirimle düşse alırımda 700tl vermem asla