Max 50k ya oyun için laptop önerisi

bugra7768

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Bütçe
50000
Arkadaşlar oyun oynamak için laptop almak istiyorum. Genelde gta 5 oynuyorum, ara sıra hikayeli ekran kartına yük bindiren oyunlara da giriyorum bana uygun laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 40-50k

Bu modeli kullanıyorum hocam ben , yazılımı sıkıntılı bilgisayarın 1.5 ay geçti hala düzeltecekler :D her pc yi açtığınızda parlaklık %70e iniyor , klavye ışığını ayarlamanız gerekiyor sürekli , kulaklık kullanıyorsanız sürekli kulaklığı seçmeniz gerek ses denetiminden ayrıca yüksek seviye oyunlarda 90 dereceleri çok rahat görüyor ve klavye deli dehşet ısınıyor haliyle rahatsız ediyor , ayrıca klavye içe göçüyor… ben olsam bilindik marka alırdım …

1760041725416.webp

5 k kuponu kullan 48 kya bunu al

Bana kalırsa bilindik markalara yönel Asus ve lenevo gibi parçalarıda kaliteli olsun sırf özelliği yüksek olsun diye gidip Casper veya gamegaraj alma. Aldığın zaman 3 yıl değil 10 yıl kullan 7 8 yıllık Asus Leptop hala çalışıyor tık demiyor gerçi artık oyun oynamıyorum artık .

Bana kalırsa bilindik markalara yönel Asus ve lenevo gibi parçalarıda kaliteli olsun sırf özelliği yüksek olsun diye gidip Casper veya gamegaraj alma. Aldığın zaman 3 yıl değil 10 yıl kullan 7 8 yıllık Asus Leptop hala çalışıyor tık demiyor gerçi artık oyun oynamıyorum artık .
casper almam zaten de gamegarajın laptopuna youtubeda iyi diyorlardı da yukardaki arkadaş sorun yaşamış ondan da soğudum

Geri