Neler Yeni

Max 6 k ya gaming kulaklık

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
arda
6 k ya kadar kulaklık arıyorum

Varmı öneri

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
berat kaan
cloud 3 wireless kullanıyorum öneririm

MyNeX001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
atlas ilim
6 k ya kadar kulaklık arıyorum

Varmı öneri

MyNeX001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
atlas ilim
logitech in kulaklıklarını tavsiye ederim.

MoonWalk

80+ Bronze
Ergonomisi uygunsa HS80.
HS80 dışında Nova 5 Wireless veya Cloud 3 Wireless.

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne artısı var hs80 in
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ergonomisi uygunsa HS80.
HS80 dışında Nova 5 Wireless veya Cloud 3 Wireless.
Nova 5 in ne farkı var 7+ dan

cloud 3 wireless kullanıyorum öneririm
Daha mı iyi kanka fiyat olarak diğerlerlerinden düşük kalıyo ama rahatlığı vs nasıl fps oyunu için en iyisi o ama ben biraz daha rahatlık istiyorum

Son düzenleme:

desty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
EMİR KARTAL

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
berat kaan
Daha mı iyi kanka fiyat olarak diğerlerlerinden düşük kalıyo ama rahatlığı vs nasıl fps oyunu için en iyisi o ama ben biraz daha rahatlık istiyorum
aşırı rahat kulaklık tek sıkıntısı boynundayken kulak kısımları dönmüyor o yanı kötü bide deri ped kullanılmış yazın çok terletceğini sanmıyorum ama terletirse ek kumaş ped almak gerekebilir. Onun dışında şarjı dediği gibi 120 saat kadar gidiyor 1 1.5 haftada bi şarj ediyorum ben yoğun kullanmama rağmen bilgisayarı 1 saatte fulleniyor şarjı. Mikrofonu da aşırı kaliteli bence kablosuz kulaklıkların mikrofonları genelde robotik sesli oluyor bunda öyle bişe yok tertemiz ses veriyor

bi arkadaşım da arctis 7+ kullanıyor o da güzel bi kulaklık rahat ve uygulaması aşırı kaliteli hyperx in uygulamasında çok bi özellik yok. Onun da mikrofonu falan kaliteli ama ben satıcıya güvenemediğim için kötü yorumlar falan görünce hyperx tercih ettim daha ucuz ve güvenli olduğundan.

Son düzenleme:

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
arda
aşırı rahat kulaklık tek sıkıntısı boynundayken kulak kısımları dönmüyor o yanı kötü bide deri ped kullanılmış yazın çok terletceğini sanmıyorum ama terletirse ek kumaş ped almak gerekebilir. Onun dışında şarjı dediği gibi 120 saat kadar gidiyor 1 1.5 haftada bi şarj ediyorum ben yoğun kullanmama rağmen bilgisayarı 1 saatte fulleniyor şarjı. Mikrofonu da aşırı kaliteli bence kablosuz kulaklıkların mikrofonları genelde robotik sesli oluyor bunda öyle bişe yok tertemiz ses veriyor

bi arkadaşım da arctis 7+ kullanıyor o da güzel bi kulaklık rahat ve uygulaması aşırı kaliteli hyperx in uygulamasında çok bi özellik yok. Onun da mikrofonu falan kaliteli ama ben satıcıya güvenemediğim için kötü yorumlar falan görünce hyperx tercih ettim daha ucuz ve güvenli olduğundan.
nova 5 de karar kılıyom gibi ama cloud 3 de bence dediğin gibi iyi o da çok aklımı

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Burak

Onyxhydra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5