Halâ varmış stok. 115w 5060 lı alınır en uygun seçenek bu ve alınabilecek düzeydeEs selamun aleykum max 60.000-65.000 TL ye laptop arıyorum nvidia nın MFG kullanmak için RTX 5060 düşünüyorum öneriniz var mıdır?
Alman markası bildiğim kadarıyla msi a üretim yapan fabrikalarda üretiliyo kasası falan. Alanların memnun olduğunu duyuyorum. Daha fazla vermeye bence gerek yok yapıştır gitsin fiyat çok iyiMarkayı ilk defa görüyorum iyi midir? Bütçe varken daha iyisi varsa yönelmek mantıklı olur.
Erazer marka olanın işlemcisi nasıldır?Alman markası bildiğim kadarıyla msi a üretim yapan fabrikalarda üretiliyo kasası falan. Alanların memnun olduğunu duyuyorum. Daha fazla vermeye bence gerek yok yapıştır gitsin fiyat çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci en iyi seçenek asus ve 58k aradaki farkı vermeye hiç gerek yok
Ama bütçeyi zorlarım dersen bu da olur hem 5070 e çıkmış olursun. 66k ya alınabilecek bi seçenek. 32gb ram seçeneği de 3k farkla 69k şuan. Bence ona zorla taksit falan da varsa kaçırılmaz. İ7 14.nesil 2k ekran 32gb ram![]()
Game Garaj Slayer X7T-5070 C7 Laptop
Game Garaj Slayer X7T-5070 C7 Laptop detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Son nesil intel işlemci. İnteller sıcak çalışıyo ama üzmezErazer marka olanın işlemcisi nasıldır?
Bu fiyata başka seçenek yok zaten alınabilecek tek laptop.Alman markası bildiğim kadarıyla msi a üretim yapan fabrikalarda üretiliyo kasası falan. Alanların memnun olduğunu duyuyorum. Daha fazla vermeye bence gerek yok yapıştır gitsin fiyat çok iyi
İkinci en iyi seçenek asus ve 58k aradaki farkı vermeye hiç gerek yok
Ama bütçeyi zorlarım dersen bu da olur hem 5070 e çıkmış olursun. 66k ya alınabilecek bi seçenek. 32gb ram seçeneği de 3k farkla 69k şuan. Bence ona zorla taksit falan da varsa kaçırılmaz. İ7 14.nesil 2k ekran 32gb ram![]()
Game Garaj Slayer X7T-5070 C7 Laptop
Game Garaj Slayer X7T-5070 C7 Laptop detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com