Öneri Max 65.000 TL ye laptop önerisi

Burak-Y

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
65000
Es selamun aleykum max 60.000-65.000 TL ye laptop arıyorum nvidia nın MFG kullanmak için RTX 5060 düşünüyorum öneriniz var mıdır?

Markayı ilk defa görüyorum iyi midir? Bütçe varken daha iyisi varsa yönelmek mantıklı olur.

Markayı ilk defa görüyorum iyi midir? Bütçe varken daha iyisi varsa yönelmek mantıklı olur.
Alman markası bildiğim kadarıyla msi a üretim yapan fabrikalarda üretiliyo kasası falan. Alanların memnun olduğunu duyuyorum. Daha fazla vermeye bence gerek yok yapıştır gitsin fiyat çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci en iyi seçenek asus ve 58k aradaki farkı vermeye hiç gerek yok

Ama bütçeyi zorlarım dersen bu da olur hem 5070 e çıkmış olursun. 66k ya alınabilecek bi seçenek. 32gb ram seçeneği de 3k farkla 69k şuan. Bence ona zorla taksit falan da varsa kaçırılmaz. İ7 14.nesil 2k ekran 32gb ram

Alman markası bildiğim kadarıyla msi a üretim yapan fabrikalarda üretiliyo kasası falan. Alanların memnun olduğunu duyuyorum. Daha fazla vermeye bence gerek yok yapıştır gitsin fiyat çok iyi

Ama bütçeyi zorlarım dersen bu da olur hem 5070 e çıkmış olursun. 66k ya alınabilecek bi seçenek. 32gb ram seçeneği de 3k farkla 69k şuan. Bence ona zorla taksit falan da varsa kaçırılmaz. İ7 14.nesil 2k ekran 32gb ram
Erazer marka olanın işlemcisi nasıldır?

Erazer marka olanın işlemcisi nasıldır?
Son nesil intel işlemci. İnteller sıcak çalışıyo ama üzmez

Bence ya erazer ı al ya da 69k olan 32gb ramli son attığıma çık aradaki 66k lık olanı almanın pek anlamı yok

Bu fiyata başka seçenek yok zaten alınabilecek tek laptop.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri