Android Max 7k Android telefon tavsiyesi

Ucuz iPhone alacağına android alsın. Bütçe iPhone 13 falan almaya yetmiyorsa Apple almak mantıklı değil bence.
ucuz degil. ayrıca o fiyat bandindaki 8plus cihazının 3-4 yil kadar yazilim güncellemesi almasini bekliyorum. ve yazilim guncellemesi kesilince bile 2 3 yil hala bir cok uygulamayı destekliyor olacaktır

ucuz degil. ayrıca o fiyat bandindaki 8plus cihazının 3-4 yil kadar yazilim güncellemesi almasini bekliyorum. ve yazilim guncellemesi kesilince bile 2 3 yil hala bir cok uygulamayı destekliyor olacaktır
8 Plus seneye İOS 17 almayabilir ve büyük ihtimalle de almayacak. iPhone 8 serisi eskidi artık. Yazılım güncellemesini bir kenara attım işlemci gücü de zayıf kalmaya başladı o cihazların.

M52 de ekran şebeke ve pil sorunları çok sık çıkıyor. Biraz sorunlu bir cihaz kendisi alıyorsa bunu bilerek alsın.
Samsung un hala o saçmalıkları varmı? Bende samsung kullanıcısıydım a32 kullandım ekranda sararma oldu kasko dan yapıldı 3 ay sonra ekran dojunmatiği bozuldu kullanıcı hatası dediler bende satıp huawei ye geçtim hiç bir sorun çıkmadı garantisi bitcek telefonun

Lutfen o butcede iphone alın. android kullanicisi olarak androidden tam anlamıyla sogudum. o paraya android alip pişman olmayin.
allah aşkına, eğer düşük sistemli bir android almışsanız elbette berbat dersiniz.
ios ios, diyorsunuz, şunu bilin ki iphone 8 bir zamanlar amiral gemisi olan bir telefon ama kıyasladığınız diğer androidler, sadece satılmak için üretilenlerdir.
gidin bir mate 40, s22, mi12 alın ve androidi onlarla yaşayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım için bakıyoruz. Kamera ve depolanması önemli 128 GB istiyor ne önerebilirsiniz acaba?
huawei nova 9 alınız efendim.

allah aşkına, eğer düşük sistemli bir android almışsanız elbette berbat dersiniz.
ios ios, diyorsunuz, şunu bilin ki iphone 8 bir zamanlar amiral gemisi olan bir telefon ama kıyasladığınız diğer androidler, sadece satılmak için üretilenlerdir.
gidin bir mate 40, s22, mi12 alın ve androidi onlarla yaşayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

huawei nova 9 alınız efendim.
Bencede hocam nova 9 iyidir eğer bütçeyi aşar derseniz nova 9 se

8 Plus seneye İOS 17 almayabilir ve büyük ihtimalle de almayacak. iPhone 8 serisi eskidi artık. Yazılım güncellemesini bir kenara attım işlemci gücü de zayıf kalmaya başladı o cihazların.
8 ios 17 alır. 8plus 18 alacaktır. ayrıca 8plus işlemcisi de bence çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,113
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri